La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Ben Fet! treballa en una campanya de promoció de productes en supermercats de les firmes Carrefour i Auchan a la regió francesa de la Bretanya, amb l’objectiu d’estudiar la sortida i acceptació dels nostres productes. La iniciativa es posarà en marxa durant el mes d’abril i durarà dues setmanes, i representarà la primera promoció efectiva de Ben Fet! al mercat francès. Es tracta, fonamentalment, d’una prova pilot en dos establiments de cada cadena que arriba després de la bona acceptació d’un portfoli d’una vuitantena de productes, entre ells Anxoves de l’Escala, bombons del Montseny de Bombons Blasi, biocremes de Casa Amella i encapsulats de Caviaroli. Les firmes de distribució n’escolliran una cinquantena. Aquesta prova podrà donar peu a una ampliació de calendari i nombre d’establiments, així com, esperem, obrir la porta al conjunt del mercat francès.

Leave a Reply