La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cafès Pont i Triangulo Marketing Group ja són, oficialment, membres de Ben Fet! És un plaer poder-ho anunciar i, sobretot, veure com el nostre projecte continua creixent amb marques que aposten per la feina ben feta a casa nostra. Cafès Pont va néixer l’any 1952 i des de llavors treballen sense descans amb una finalitat molt clara: la qualitat del seu producte a partir de l’excel·lència en tot el procés d’elaboració dels seus cafès. Cafès Pont treballa actualment per consolidar la seva marca en tot el territori nacional i per expandir la seva gamma de productes al mercat internacional. En trobareu més informació aquí: http://cafespont.com/ Triangulo Marketing Group és una important agència de màrqueting, que lidera projectes com la revista La Torre de Barcelona o el portal gastronòmic El Gourmet Català, i ha consolidat l’única fira professional de producte agroalimentari català amb Fira Àpat (en la darrera edició de la qual ha participat Bet Fet!). Més informació aquí: http://www.triangulo-msc.com/ Ens satisfà poder donar la benvinguda a aquestes dues firmes. Entre tots, aconseguirem potenciar els productes i serveis de les nostres empreses com a referents de qualitat dins de l’imaginari col·lectiu del consumidor.

Leave a Reply