La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Ben Fet! va ser present a la IX Edició dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català (29 de gener), amb l’objectiu de donar suport a les empreses membres que van contribuir a la gala per mitjà del càtering. Hi van ser Caviaroli, amb les seves espectaculars olives esfèriques creades conjuntament amb el xef Albert Adrià; i Torrons i Mel Alemany amb les seves mels monoflorals i artesanals de reconegut èxit nacional i europeu. Va ser una bona oportunitat per donar a conèixer els nostres productes i, en definitiva, la marca, en el marc d’uns premis que es consoliden com una de les fites anuals de la indústria cinematogràfica europea. Esperem que en la propera edició hi puguin participar més empreses Ben Fet!

Leave a Reply