La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Una setantena d’empreses catalanes participaran, el proper divendres 28 d’octubre a Sant Benet de Bages, en la primera edició del Congrés Ben Fet!, un punt de trobada d’agents econòmics i empresarials amb una aposta inequívoca per la qualitat, la responsabilitat social i el compromís amb el territori. Després de més de dos anys de camí, el projecte Ben fet! es vestirà de llarg per exposar els resultats d’aquesta primera singladura i posar sobre la taula, amb el debat pertinent, l’estratègia de futur que vol convertir Catalunya en un punt de referència per a la qualitat en el producte, el servei, el treball i l’entorn.

Per a la convocatòria, el comitè executiu de Ben fet! ha escollit el conjunt monumental de Sant Benet de Bages (a cavall de Navarcles i Sant Fruitós de Bages), un paratge increïble al centre de Catalunya que, malgrat ser atractiu per ell mateix, no és el resultat d’una elecció casual. I és que va ser aquí on, el març de 2014, es presentava per primera vegada el projecte, una iniciativa impulsada per un grup d’empresaris de la Catalunya central i que va acabar rebent l’impuls definitiu de PIMEC.

Quant a continguts, un dels grans al·licients serà la conferència inaugural a càrrec d’Alfons Cornella, fundador d’Infonomia i Co-Society i una de les veus amb més autoritat en matèria d’innovació a Europa. Durant la jornada també tindran lloc exposicions d’iniciatives similars i casos d’èxit extrapolables a Catalunya. També destaca la presència del periodista Albert Closas, presentador del programa “Valor afegit” de TV3. 

El I Congrés Ben Fet! vol servir, també, com a punt de trobada, intercanvi d’impressions i recerca de sinergies entre empreses que ja comparteixen filosofies de treball similars, ja estiguin associades a Ben fet!, es trobin en procés d’admissió o es trobin en condicions de sol·licitar l’adhessió.

Programa I Congrés Ben fet!

Data: 28 d’octubre de 2016 Horari: de 9.15 h a 15.45 h Ubicació: Sala Montserrat, Sant Benet de Bages Camí de Sant Benet de Bages, s/n, 08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

09.15 h  Acreditacions – obertura portes

09.30 h  Sessió inaugural

Benvinguda · Sr. Esteve Pintó, President de Ben fet!

· Il·lm. Sr. Marc Castells, vicepresident de la Diputació de Barcelona.

Conferència inaugural: “Les marques en l’era dels mitjans socials” · Sr. Alfons Cornella, fundador i president d’Infonomia, fundador i president de Co-society, ha publicat més 23 llibres sobre ciència, tecnologia i innovació.

11.00 h  Presentació casos d’èxit

Projecte “Produit en Bretagne” · Sr. Loïc Hénaff, President de Produit en Bretagne

Projecte “Euskolabel” · Sr. Asier Aresse, director general de HAZI Fundazioa

Modera: Sr. David Giménez, director de Ben fet!

11.40 h  Pausa cafè

12.00 Memòria i situació actual del projecte Ben Fet!

· Sr. Esteve Pintó, President de Ben fet!

· Sr. David Giménez, Director de Ben fet!

12.20 h  Proposta d’eixos i accions estratègiques del projecte Ben fet!

· Sr. Esteve Pintó, President de Ben fet!

· Sra. Núria Sala, directora a E2S

12.40 h  Anàlisi i debat de les estratègies plantejades, definició del full de ruta:

· Sr. Esteve Pintó, president de Ben fet! Modera el debat i la participació dels assistents el Sr. Albert Closas, periodista i director del programa “Valor Afegit” de TV3

14:10 h  Cloenda de la jornada

· Sr. Josep González, president de PIMEC

14.30 h  Còctel dinar, networking entre membres

15.45 h  Final del congrés

Les empreses que desitgin assistir al congrés cal que es posin en contacte amb Anna Pons (Tel. 934964500 – annapons@pimec.org), qui resoldrà qualsevol dubte que pugui sorgir i concretarà, si és necessari, més detalls sobre la jornada.

 

Leave a Reply