La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

No hi podíem faltar perquè hi teníem una bona representació. El president de BenFet!, Esteve Pintó, i el president de la patronal Pimec, Josep González, van assistir el passat 3 d’octubre a la II Nit del Gourmet Català, la festa central amb la qual el Clúster Gourmet de Catalunya posa en valor la producció de qualitat, la innovació continuada i l’orientació a una projecció internacional en creixement. La cita, que es va celebrar al Palau de Pedralbes de Barcelona, va comptar amb l’assistència de prop de 500 representants del sector gourmet català, amb elaboradors, distribuïdors, restauradors, minoristes i representants institucionals.

Els 40 membres del Clúster que van presentar i donar a degustar els seus productes, alguns dels quals membres de BenFet!, van conduir els convidats a fer un recorregut per a descobrir les sales del Palau de Pedralbes, al mateix temps que les propostes més destacades dels propis elaboradors del Clúster.

L’acte va ser presidit per l’Honorable Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, qui va atorgar el Premi Gourmet Català de l’Any al prestigiós restaurant “El Celler de Can Roca”. Durant l’acte institucional també es va fer entrega del Premi al Creixement Empresarial per la seva innovació a El pastoret de la Segarra, així com el Premi al Creixement Empresarial per al seu procés d’internacionalització a Aigua de Sant Aniol.

El Clúster Gourmet de Catalunya és membre del programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya i té com a objectiu posicionar-se com a referent del sector gourmet al nostre país. El clúster treballa per a promoure la competitivitat i el creixement del sector mitjançant la creació de sinergies entre els diferents agents de la indústria alimentària gourmet, en àmbits com la internacionalització, la promoció i la notorietat de les marques, la innovació i altres aspectes relacionats amb la competitivitat.

Leave a Reply