Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Ben fet! viatja a Nantes per a buscar llaços de col·laboració amb Produit en Bretagne

By 12 de juny de 2014No Comments

 

  • Que l’equip de “Produit en Bretagne” coneguéssin el nostre projecte i ens convidéssin a Nantes per explicar-lo va ser perquè ACC10 va fer un enllaç que pot ser molt valuós pel creixement de la nostra iniciativa.

El passat dia 10 de juny, David Giménez, Director Executiu de Pimec i membre de la comissió gestora del Ben fet, va anar convidat  a Nantes amb la missió de conèixer de primera mà el projecte homòleg a la Bretanya i conèixer quins eren els ponts que es podien establir entre les dues iniciatives.

La visita va tenir dues cites importants. La primera va ser una reunió de treball entre “Produit en Bretagne” (amb la presència del President, el Director i 15 empreses membres) i Ben fet! per buscar sinergies i futures col·laboracions. David Giménez va destacar que Produit en Bretagne porta més de 20 anys de trajectòria i que va començar a funcionar en el sector de la gran distribució. Actualment compta amb 330 empreses associades i 400 productes o serveis disposen del segell, tot i que per obtenir el segell s’han de superar una sèrie de requisits i auditories.

La segona cita va ser la participació en un acte organitzat per ACC10 en el que es va exposar com Catalunya i Bretanya/Pays de Loire utilitzen la seva cultura i identitat com a palanca econòmica. Tot i així, va quedar de manifest que les dues iniciatives no representen una marca de la terra sinó una marca de saber fer i de l’excel·lència de les empreses del territori que representen.

La posada en comú de les motivacions i les necessitats de les dues iniciatives ha servit per marcar una nova data de reunió entre les dues entitats a principi de juliol.

nantes04

David Giménez en un moment del seu parlament.

 

nantes02

La trobada es va desenvolupar al Casal de Catalunya de Nantes

 

Leave a Reply