La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Kopgavà, guardonada amb un premi Mercabarna Innova

L’empresa membre de Ben Fet! Kopgavà Service Trade ha rebut el tercer premi dels guardons que reconeixen la innovació en l’alimentació fresca.

El regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i president de Mercabarna, Agustí Colom, acompanyat pel director general de Mercabarna, Josep Tejedo, va lliurar, el passat 14 de novembre, per tercer any consecutiu, els premis Mercabarna Innova.

Amb aquests guardons es pretén fomentar i premiar la innovació entre les 700 pimes agroalimentàries situades a Mercabarna. En aquesta 3a edició dels premis, 14 empreses de Mercabarna han presentat 15 projectes innovadors orientats a: el desenvolupament de producte, la millora de processos, nous models de negoci, innovació en matèria de mobilitat i sostenibilitat, i en orientació al client.

El tercer premi ha estat per a l’empresa Kopgavà Service Trade, que mitjançant un treball en equip amb els seus productors d’hortalisses i invertint en la tecnologia adequada, ha aconseguit l’homogeneïtat en la mida de les xirivies i els naps, així com millorar el sistema de tall dels porros que omplen les seves safates preparades per fer caldo. Amb la reducció de la manipulació i dels talls d’aquests productes -que oxiden els aliments i fan que es malmetin més ràpidament- s’ha aconseguit una millora organolèptica, una major conservació i, el més important, reduir molt les minves de qualitat.

Enhorabona per la feina Ben Feta!

Pots veure la notícia sencera a: https://www.mercabarna.es/sala-de-premsa/noticies/3127/la-innovacio-en-alimentacio-fresca-posa-el-focus-en-lestalvi-de-temps-i-la-lluita-contra-el-malbaratament