La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Ben Fet! i PIMEC et conviden a la Fira Àpat

El projecte Ben Fet! Qualitat d’aquí serà present a la Fira Àpat, la fira professional dels aliments catalans on el present i el futur del sector de l’alimentació català coincidiran els dies 20, 21 i 22 d’octubre a la Cúpula Events, al Centre Comercial Las Arenas.

Ben Fet! hi disposarà d’un estand propi perquè vol ser la marca referent que engloba el producte de proximitat, de qualitat i d’excel·lència. Sabem que la riquesa econòmica de Catalunya són els milers de petites i mitjanes empreses que garanteixen una estructura territorial competent. Des de Ben Fet! apostem per protegir, impulsar i potenciar aquest teixit empresarial excepcional i, així, garantir el millor futur possible per al nostre territori i la seva gent.

En aquesta edició també comptarem amb: Cafès Pont, Urdet, Torrons i Mel Alemany, Cadí, La Masrojana, Vermouth Cisa, Patatas Palau, Migjorn, Llet Nostra, Can Garriga, Fermí Bohigas, Can Mabres, Fruits Secs Torras, Salses Fruits, Mas Montseny, Maria Soler, Artipà, Mas Pinós, Opció Natural i Hort del Silenci.
T’esperem al nostre espai dins de la fira! Coneix el projecte, les empreses que ja formen part de Ben Fet! i els seus productes excel·lents i de qualitat.

Demana les teves entrades i et farem arribar una invitació personalitzada perquè puguis entrar al recinte. Fes clic aquí per aconseguir la invitació.

Si ets productor, elaborador o distribuïdor d’aliments i begudes del territori català, o propietari de botigues d’aliments, restaurants, hotels, bars, vinoteques o, fins i tot, consumidor final, vine a la Fira Àpat i visita’ns al nostre espai Ben Fet!

A més, pel sol fet de demanar la teva entrada participaràs al sorteig d’una bossa de productes Ben Fet! i 3 invitacions a la sala de degustació VIP de Ben Fet!, sorteig que es durà a terme a la Fira Àpat.

Vols conèixer més sobre el projecte? Entra a la web benfet.cat