La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Primera trobada de la Comissió Agroalimentària de Ben Fet!

El passat 20 de desembre es va realitzar la primera reunió de la Comissió Sectorial Agroalimentària, constituïda per empresaris del sector (Formatges Montbrú, Torrons i Mel Alemany, Fruits Secs Torra, Caves Bohigas, Can Mabres, Frime i Casa Amella) i encapçalada pel seu president, David Coll, acompanyat per la responsable de la sectorial i assessora d’empreses Anna Gummà. Durant la convocatòria es van establir els objectius i el pla de treball que vol portar a terme la comissió. Es van programar diverses actuacions per a aquest any i es van proposar noves utilitats de la marca d’acord amb la detecció de necessitats i oportunitats de les empreses. Ben Fet! Qualitat d’aquí s’estructura en comissions transversals i sectorials per garantir una major proximitat en la diversitat del teixit empresarial. Trobades com aquesta reforcen el seu caràcter participatiu i col·laboratiu.