Mullor

||logo mullor|

Resum

Facility Services (serveis per a empreses)

Trajectòria

Ubicació

Oficines centrals a Barcelona (Barcelonès)

Descripció

Mullor va començar el 1941 com una empresa especialitzada en la neteja d’instal·lacions i diferents tipus de maquinària com sitges, sistemes de ventilació o sales blanques.

Va ser la primera empresa de l’estat espanyol en obtenir la certificació de processos d’higiene segons la ISO 22.000, cosa que garanteix l’excel·lència del seu treball.

Al llarg dels més de 75 anys de trajectòria, l’empresa ha anat ampliant la gamma de serveis que ofereix: higiene tècnica, control de plagues, treballs verticals, outsourching de producció i logística, serveis auxiliars i serveis tècnics, jardineria, etc…

Mullor facilita a les empreses que puguin confiar la gestió de serveis en un proveïdor de solvència tècnica que es caracteritza també per un històric nivell de confiança i contrastada responsabilitat social amb les persones i el territori.

El grup de serveis compta amb més de 3.600 treballadors i ofereix els seus serveis a més de 1.000 clients de totes les dimensions en el sector alimentari, farmacèutic, químic, industrial, metall, hospitalari, hostaleria, cultura, oci i edificis singulars de tot tipus.

Visita el web