Kopgava Service Trade

kopgava|

Resum

Productes de proximitat, frescos i de qualitat.

Trajectòria

Ubicació

Mercabarna (Barcelona)

Descripció

Empresa de nova creació dins el grup GAVA, que neix amb l’objectiu de donar un servei especialitzat a la gran distribució, apostant per un equip jove i dinàmic.

Es van especialitzar en l’envasat en format flowpack de productes hortofruticoles i poder així oferir als seus clients productes de qualitat, frescos i de proximitat, ja que controlen tot el procés (des del cultiu fins la entrega en el supermercat, tant a nivell català com a la resta de l’estat.

Durant aquests anys, KOPGAVA s’ha situat com la empresa puntera del grup en aspectes d’innovació, nova maquinaria i desenvolupament de packaging, destinant aproximadament un 9% de la facturació bruta anual a aquest tipus de projectes.

A l’any 2014  van començar el seu projecte agrícola, KOPGAVA AGRO KM 0, amb l’adquisició de terres al Baix Llobregat i actualment tenen cultivades més de 40 hectàrees. D’aquesta manera van ser de les primeres empreses catalanes en obtenir el segell de venda de proximitat certificat per la Generalitat de Catalunya.

Visita el web