Formatges Montbrú

Formatges Montbrú|formatges montbru

Resum

Alimentació - Formatges artesanals de cabra, ovella i búfala.

Trajectòria

Ubicació

Moià (Moianès)

Descripció

Formatges Montbrú neix el 1989 de la mà de Pere Antúnez i Imma Llonch al voltant del Mas Montbrú a la comarca del Moianès, inicialment com a ramaders de cabres, comencen a fabricar mató i formatge fresc de manera artesanal, amb el temps s’amplia la gamma amb semicurats i curats sempre amb llet de cabra i ovella.

La demanda de producte els porta a buscar altres ramaders que facin la recollida diària a les granges assolint els nivells més alts de qualitat en llet de cabra de Catalunya. En aquests moments treballen en exclusiva per a Montbrú més de 40 ramaders, molts de nova creació. Per a Montbrú és molt important mantenir i recuperar la ramaderia a Catalunya.

L’any 2010 s’inicia la fabricació de formatges amb llet de Búfales catalanes amb 0% de lactosa, sent els primers productors del país amb aquest tipus de llet, en aquests moments és un dels productes de referència al seu catàleg.

L’any 2015 Montbrú rep la medalla d’or per al Sarró de cabra al concurs World Cheese Awards, reconegut com el més prestigiós del món que els obre les portes per exportar a més de 20 països actualment. Segueixen innovant dia a dia per oferir als amants del formatge nous productes com la última incorporació, es diu CHEESEFUET i és un formatge de cabra fet i madurat en forma de fuet!

Visita el web