Alven

Alven|

Resum

Marca d'embotits i elaborats artesanals.

Trajectòria

Ubicació

Sant Joan de Vilatorrada (Bages)

Descripció

Forma part del Grup Llobet, el grup alimentari més important de la Catalunya Central. Valentí Vendrell va ser un dels fundadors de l’empresa i qui la va dirigir durant més de tres dècades. Anys després de la seva fundació ha estat la seva filla, Rosa Maria Vendrell, qui ha fet créixer l’empresa i l’ha convertit en un dels principals proveïdors de curats, frescos i elaborats de la zona.

Proveeix els més de 40 supermercats del grup i la seva divisió de venda al major té una cartera pròpia de més de 600 clients (entre botigues d’alimentació i horeca).

L’essència familiar de l’empresa s’ha mantingut malgrat el creixement de la producció. La plantilla actual és de 15 treballadors tècnics que elaboren unes 80 referències setmanals, en un obrador d’uns 250 metres quadrats, unes instal.lacions que s’han pogut anar ampliant mantenint la ubicació original, al mig de Sant Joan de Vilatorrada, concretament al Carrer Major 75-77.

Actualment, destaca per incorporar millores en les formulacions per augmentar-ne les propietats saludables. El futur passa per posicionar Alven en la producció saludable i en el refinament de les propietats organolèptiques de tots els seus productes.

Visita el web