La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Kensho Sake, el sake del Delta de l’Ebre

Kensho, el primer sake elaborat a l’Estat i el segon a Europa, i amb la particularitat que és l’únic en què s’utilitza arròs del Delta de l’Ebre, neix el 2015 de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti.

Humbert, inspirat per l’arròs del Delta de l’Ebre, estava buscant un projecte que el motivés. Sopant en un restaurant japonès, va tenir la sort de provar un sake increïble i va decidir que el sake del Delta era el projecte que estaven buscant. Per això va destinar el temps necessari a aprendre a elaborar sake. Ha tingut el reconeixement a la feina ben feta en obtenir el iTQi Superior taste awards 2017, la qualificació de primera estrella amb el seu Tokubetsu Junmai.

Aquest guardó internacional es concedeix anualment a Brussel·les i el jurat està format per 120 xefs i sommeliers internacionals independents de reconeguda trajectòria professional.

Aquest premi suposa un gran pas en la breu història de Kensho, i un reconeixement a l’arriscada elaboració de sake amb arròs del Delta de l’Ebre.

Pots veure la notícia a: http://www.kenshosake.com/ca/kensho-sake-premiado-itqi-superior-taste-awards/

Més informació: http://www.kenshosake.com