La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Blau de Cabra de Montbrú, el millor formatge blau de 2018

El formatge ha estat guardonat al concurs anual de la mostra de formatges artesans de Catalunya Lactium.

El cap de setmana del 12 i 13 de maig es va celebrar a Vic la mostra de formatges artesans de Catalunya Lactium. S’hi van reunir més de 40 formatgeries de tot el territori, amb un bon grapat de formatges increïbles fets de diferents tipus de llets.

En el marc de la mostra va tenir lloc el concurs anual del Lactium, en què 55 experts tasten i seleccionen els formatges d’entre un conjunt de més de 200 tipus diferents i busquen els millors de cadascuna de les categories.

Aquest any, Formatges Montbrú va obtenir la primera posició en la categoria dels formatges blaus, amb el seu Blau de Cabra, i, per tant, va guanyar l’or, fet que el posiciona com a Millor Formatge Blau de Catalunya 2018.

Des de Montbrú volen agrair el compromís i la confiança que reben cada dia en la seva feina, ja que s’han vist recompensats amb aquest premi tan especial i important per a ells. Moltes felicitats!

Podeu trobar més informació a http://www.montbru.com/cat/inici