La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Dolç de Gerisena i Negre de Gerisena, guardonats

Els dos vins del Celler Gerisena han guanyat una medalla d’or i una medalla de plata al concurs internacional Grenaches du Monde, el certamen més important del món dedicat a la varietat garnatxa, celebrat aquest any a Gandesa, a la Terra Alta, durant el mes d’abril.

El vi Dolç de Gerisena, elaborat amb garnatxa negre i samsó, ha estat guardonat en la categoria de vi dolç amb una medalla d’or al prestigiós concurs internacional.

El Negre de Gerisena, elaborat amb garnatxa negra i cabernet, també ha estat guardonat amb una medalla de plata en la categoria de vi negre amb criança, un vi que demostra el caràcter de la terra, fidel a la tipicitat del clima i a la terra empordanesa.

Grenaches du Monde és un certamen itinerant que aplega alguns dels professionals internacionals més destacats del món del vi, els quals tasten més de 900 referències de vins procedents de França, Espanya, Itàlia, Austràlia, Sud-àfrica, etc. Tots ells comparteixen la varietat garnatxa.

Des de Ben Fet! volem donar-te l’enhorabona per aquest reconeixement a la feina ben feta!

Pots veure més informació aquí.