La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Arpe, als Premis Pimes

Coneixes Arpe Barcelona? És la marca líder europea de producte promocional tèxtil de microfibra. Aposta pels petits detalls que marquen la diferència oferint acabats diferents, creatius i de qualitat en els complements, treballant amb goma elàstica de diferents colors en els antifaços o sabatilles de viatge, complements per a les tovalloles de microfibra, packagings personalitzats, etc.

Arpe Barcelona proposa una gran varietat d’opcions i complements per a crear cada model exclusiu segons la necessitat que tingui el client.

Aconseguir creacions úniques és molt senzill. Arpe fa realitat les teves idees, simplement amb unes instruccions bàsiques dissenyen i fabriquen qualsevol dels seus productes amb els acabats més exclusius.

Tots els productes que fabrica Arpe Barcelona són sens dubte la millor opció, tant pel seu disseny i la seva impressió, com per la qualitat certificada amb la garantia OEKO-TEX.

Per aquest motiu, tenim el privilegi de poder comptar amb la seva participació en el sopar solidari dels Premis Pimes que tindrà lloc durant el mes de juliol, i ho farà aportant un dels seus exclusius productes a tots els assistents a l’esdeveniment.

Per a més informació fes clic aquí.