La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Ferrer presentarà la seva nova gamma de productes ecològics a Alimentària 2018

La companyia Ferrer donarà a conèixer la seva nova gamma de productes Ferrer Ecològic a la reconeguda fira d’alimentació que se celebrarà a Barcelona aquest abril.

Ferrer, la companyia familiar d’alimentació amb seu a Santpedor (Bages), assistirà un any més a la fira Alimentària, que aquest any tindrà lloc del 16 al 19 d’abril. Ferrer ha escollit la fira de Barcelona, un dels esdeveniments d’alimentació més rellevants del món, per presentar la seva nova gamma de productes ecològics, creada aquest mateix any.

Amb el llançament de la línia Ferrer Ecològic, que inclou productes com tomàquet fregit, gaspatxo, cremes i sopes, Ferrer demostra, un cop més, que segueix treballant amb el seu esperit innovador i amb la seva capacitat d’adaptació a les noves necessitats i tendències, fet que li ha permès obtenir el certificat ecològic de comercialització i fabricació.

A més, Ferrer aprofita aquest esdeveniment per donar a conèixer els productes que exporta a nivell internacional, i que l’han portat a tenir presència en més de 50 països arreu del món. Tant és així, que Ferrer exposarà juntament amb el grup Excellence of Spain, un organisme del Ministeri d’Economia creat per representar i donar suport a les grans marques espanyoles en la seva expansió internacional.

Podràs trobar-los a la secció Fine Foods, D496, Pavelló 3, Nivell 0.

Visita’ls i coneix els seus productes i novetats. T’hi esperen!

Per a més informació fes clic aquí.