La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

GOINGDIGITAL: Vols participar en aquesta activitat en el marc del MWC18?

Des de PIMEC, en col·laboració amb Acció, et proposem participar en el programa GOINGDIGITAL, una activitat dirigida a empreses NO TIC que estiguin interessades a conèixer com les tecnologies poden oferir noves oportunitats al seu negoci. L’activitat consisteix en:

  • 1 sessió amb experts la setmana abans del MWC.
  • 1 visita guiada a diversos expositors internacionals dins el MWC (amb entrada per al MWC inclosa, valorada en 900€).
  • Participació gratuïta en el Bokerage Event, una activitat de networking amb proveïdors de tecnologia internacionals.

El programa va dirigit a 3 verticals, per tal que pugueu escollir el que més s’adapti a les vostres necessitats (per a més informació de cada vertical, clica als enllaços):

Indústria 4.0

Retail

Mobilitat/Vehicle del Futur

Si hi estàs interessat, has d’enviar un e-mail a mwc2018.accio@gencat.cat, indicant quin és el vertical en el qual vols participar. T’enviarem un CODI DE DESCOMPTE amb el qual, en fer el registre i el pagament, el paquet d’activitats GOINGDIGITAL et costarà només 140€ (preu normal 1.000€).

Un cop tinguis el codi de descompte, podràs fer la inscripció a la web de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, als enllaços que et proporcionem a dalt per a cada un dels verticals. Us podreu inscriure fins a dues persones per empresa (ja sigui al mateix vertical o en diferents) i disposem de 50 places per vertical.

La inscripció es farà per rigorós ordre d’entrada. No et perdis aquesta oportunitat única i participa al GOINGDIGITAL!