La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Resultats de la campanya #nadalbenfet

Com ja sabeu, a principis de desembre vam iniciar la campanya de Nadal, amb el #nadalbenfet, a les nostres xarxes socials. Un cop finalitzada (setmana del 8 de gener) podem dir que hi han participat 18 empreses membres del projecte Ben Fet! Qualitat d’aquí del sector agroalimentari, com ara Hort de Ca Rosset, Hort del Silenci i Mas Montseny d’oli, entre d’altres, les quals van indicar-nos quins productes volien promocionar en aquestes festes nadalenques. Els resultats de la campanya han estat molt positius.

S’ha fet una important difusió, tant de la marca com dels productes de les empreses participants, a Facebook i a Twitter, i podem dir que s’han assolit els objectius i reptes inicialment formulats.

Gràcies per col·laborar amb nosaltres i us seguim animant a participar a les nostres xarxes socials!