La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Artipà i Mas Montseny, guardonades

En el marc del Fòrum Gastronòmic del 20 de novembre es van entregar els Premis InnoFòrum, que volen ser un reconeixement a la innovació en la gastronomia. Compten amb tres categories: producte més innovador, packaging més creatiu, i gust més original. En aquesta darrera categoria, tenim el plaer d’anunciar-vos que les galetes artesanes de xocolata i coco de l’empresa vigatana Artipà van ser les guardonades. El jurat en va valorar “l’aspecte, l’aroma i el gust en boca”.

També va recollir un premi en la seva primera participació a la Fira Orígens d’Olot, el passat 26 de novembre, l’empresa Molí d’Oli Mas Montseny. El seu excepcional Oli Mare va ser escollit millor producte de l’any. Així mateix, presentaven a la fira el seu nou oli, Oli Padrí, que de ben segur també serà tot un èxit.

Moltes felicitats per la feina ben feta!