Innovació · Ètica · Sostenibilitat · Compromís amb el medi ambient · Responsabilitat social · Producció pròpia · Qualitat de matèries primes, persones i processos productius

ALGES - Garnatxa, Ull de llebre, Syrah


Grup Pons

Potent, equilibrat, fragant i afruitat, Alges s'expressa com pura fruita, acompanyada per una fusta lleugera que el fa elegant i sutil. Els fruits vermells  amb tocs de melmelada, la regalèssia i les cireres destaquen per sobre les notes minerals, una marcada acidesa que el fa fresc i agradable. L'equilibri és la nota més important d'aquest vi, dit en termes anglosaxons, molt sexy, que convida a prendre una copa després d'una altre.

Certificat:61703

Ametlla i avellana sencera


Fruits Secs Torra

A Fruits Secs Torra elaborem de forma tradicional. La Torrefacció de fuits secs encara es fa amb llenya, tal i com venim fent des de generacions, utilitzant les velles fòrmules ancestrals, fent un torrat al punt exacte i amb un aroma i un sabor inconfundibles

Certificat:131702

Arbequina


Caviaroli

Un clàssic pioner, igual que el Caviaroli de picual. Aquest es una caricia al paladar per la seva finura, suavitat i sabor equilibrat.

Certificat:151702

Arbequina + Alfàbrega (<1%)


Caviaroli

Amb la personalitat que li aporta el premsat d'alfàbrega fresca, amb oli de tonalitats verdoses olora i sap a Italia.

Certificat:151702

Arbequina + All (<0'1%)


Caviaroli

Aquest Caviarioli anima qualsevol plat: està el·laborat amb olives i all fresc, que aporta caràcter i alegria a les receptes.

Certificat:151702

Arbequina + Bitxo (<1%)


Caviaroli

Aquest Caviaroli d'oli d'oliva amb bitxo es per als més agosarats, ja que esta realitzat amb oli d'oliva premsat amb bitxos

Certificat:151702

Arbequina + Romaní (<1%)


Caviaroli

El Mediterrani encapsulat. Així es aquest oli casi primaveral que s'aconsegueix premsant olives i romaní fresc.

Certificat:151702

Arbequina + Wasabi (<0'1%)


Caviaroli

La dosis de wasabi que duu aquest oli elaborat a partir de arbequina contè la dosi justa de picant per alegrar els teus plats.

Certificat:151702

Assessorament i gestió


Gestoria Mas Solsona

Des de la seva fundació el seu objectiu sempre ha estat la professionalitat i el servei al client

Certificat:121708

Blanc de Gerisena 2016


Celler Gerisena

Blanc amorosit amb fusta. Garnatxa blanca de muntanya amb un subtil pas per barriques de roure francès. Un vi floral amb notes balsàmiques d'herbes de muntanya i un toc de toffee de la barrica.

Certificat:61702

Bohigas Brut Gran Reserva


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 50%, Macabeu 25%, Parellada 15%, Chardonnay 10% Color, aroma i estructura: Color groc amb reflexos daurats causa de la seva llarga criança. Bombolla extra-fina, de despreniment lent i regular. Màxima persistència de l'escuma a causa del seu llarg contacte amb els llevats de fermentació. Aromes de gran complexitat, fonent la fruita fresca amb la compota i almívar. Conjunt que ofereix una llarga evolució, sempre amb la frescor al centre de la percepció i avançant a notes de fins torrats, fruits secs, espècies (anís) i certa mineralitat (grafit). En boca percebem el seu potent caràcter suavitzat per un subtil dolçor, que al costat d'una bona estructura i fina bombolla forma un bloc indissociable, que acompanya els aromes de fruita madura i de llarga persistència. En evolució, notes de pastisseria, espècies i torrats conformen un producte de gran potència i projecció en copa. Maridatge: Un cava per a totes hores, i degut al seu bon equilibri entre potència i harmonia, apte per una gran varietat d'estils i plats

Certificat:51801

Bohigas Brut Nature Gran Reserva


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 50%, Macabeu 25%, Parellada 15%, Chardonnay 10%. Color, aroma i estructura: Color groc amb reflexos daurats causa de la seva llarga criança. Bombolla extra-fina, de despreniment lent i regular. Màxima persistència de l'escuma a causa del seu llarg contacte amb els llevats de fermentació. Aromes de gran complexitat, fonent la fruita fresca amb la compota i almívar. Conjunt que ofereix una llarga evolució, sempre amb la frescor al centre de la percepció i avançant a notes de fins torrats, fruits secs, espècies (anís) i certa mineralitat (grafit). En boca es percep amb aparent suavitat a l'entrada, estructura i bombolla formant part d'un bloc indissociable, que acompanya els aromes de fruita madura i llarga persistència. En evolució, notes de pastisseria, espècies i torrats conformen un producte de gran potència i projecció en copa. Maridatge: Un cava per a totes hores, i degut al seu bon equilibri entre potència i harmonia, apte per una gran varietat d'estils i plats.

Certificat:51801

Bohigas Brut Nature Reserva


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 50%, Macabeu 30%, Parellada 20% Color, aroma i estructura: Color Groc pàl·lid. Bombolla fina de Rosario constant i escuma de gran persistència. Aroma molt fresc destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítrics i flor blanca. De fons notes especiades causa de la criança (canyella) i galeta. En boca, és un cava estructurat, ben recollit sobre l'acidesa que tensa el conjunt d'inici a final. La bombolla desprèn sensacions de cremositat, donant volum i suavitat a l'estructura que confereix l'acidesa i ampliant els aromes de fruita blanca i espècies que es repeteixen en boca. Final sec, que neteja bé, deixant una gran sensació de frescor. Maridatge: Aperitius, entre hores, entrants i carns.

Certificat:51801

Bohigas Brut Reserva


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 50%, Macabeu 30%, Parellada 20% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid. Bombolla fina de Rosario constant i escuma de gran persistència. Aroma molt fresc destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítrics i flor blanca. De fons notes especiades causa de la criança (canyella) i galeta. En boca, és un cava estructurat, ben recollit sobre l'acidesa que tensa el conjunt d'inici a final. La bombolla desprèn sensacions de cremositat, donant volum i suavitat a l'estructura que confereix l'acidesa i ampliant els aromes de fruita blanca i espècies que es repeteixen en boca. Final equilibrat que harmonitza la seva acidesa, deixant un record de frescor i volum a causa del seu lleu contingut en sucres. Maridatge: Peixos, arrossos i fruits secs. Igualment és el cava ideal per acompanyar tot un àpat.

Certificat:51801

Bohigas Garnatxa Negra


Bohigas

Varietats: Garnatxa negra 100% Color, aroma i estructura: Color cirera fosc, picota, amb reflexes violacis. En aroma desperta amb un marcat caràcter varietal de garnatxa, en un paisatge de fruita madura, prunes i figues sobre fons mineral i lleugeres notes d'herba seca. En obertura, augmenta la frescor empesa per notes de fruita negra, nabius i confitura de fruits vermells sobre fons de pedra foguera i lleugers torrats de la bóta. En boca és un vi potent, dominat per la dolçor de la garnatxa que li confereix gran amplitud en boca i refrescat per l'acidesa que des del nucli allarga la percepció de fructosa en un llarg final. Calidesa i frescor s'entrellacen en un vi que contrasta per la sensació de gran extracte i la suavitat de la garnatxa. Maridatge: Per la seva robustesa i color, aquesta garnatxa acompanyarà plats de carns vermelles, embotits i formatges curats, sent per la dolçor i els tanins suaus típics de la varietat un bon vi per compartir fora dels àpats.

Certificat:61801

Bohigas Rosat Reserva


Bohigas

Varietats:_ 85% Trepat, 15% Pinot Noir Color, aroma i estructura: Color rosa pàl·lid amb reflexos vermell porpra. Les aromes afruitats s'entrellacen i confonen entre les aromes florals. Una subtil barreja de melmelada de maduixa i roses de jardí, a més de notes cremoses procedents de les mares fines. Boca carnosa, fruitosa i potent, amb un bon nucli àcid que dóna frescor a les agradables notes de confiteria i allarga la percepció. Final on la fruita vermella i les notes especiades (sàndal) ofereixen un record net i llaminer. Maridatge: Ideal com a aperitiu. Fins i tot acompanyar amanides, pastes, arrossos i pizzes.

Certificat:51801

Bohigas Semi Reserva


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 50%, Macabeu 30%, Parellada 20% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid. Bombolla fina de Rosario constant i escuma de gran persistència. Aroma molt fresc destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítrics i flor blanca. De fons notes especiades causa de la criança (canyella) i galeta. En boca, és un cava estructurat, ben recollit sobre l'acidesa que tensa el conjunt d'inici a final. La bombolla desprèn sensacions de cremositat, donant volum i suavitat a l'estructura que confereix l'acidesa i ampliant els aromes de fruita blanca i espècies que es repeteixen en boca. Final de gran volum a causa del seu contingut en sucres. Maridatge: Ideal per acompanyar postres o primera copa després de dinar.

Certificat:51801

Bohigas Xarel·lo


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 100% Color, aroma i estructura: Color groc palla amb tonalitats verdoses. Aroma molt fresc i potent a l'inici: fruita fresca i pinya àcida. L'evolució en copa destaca la per la complexitat amb notes de fruita blanca i albercoc sobre un fons d'herba aromàtica i espècies dolces. En boca és un vi en el que la percepció de lleugeresa domina apuntada per una bona acidesa, envoltada per la gran estructura del Xarel·lo. Maridatge: Tot tipus d'entrants, peix i marisc.

Certificat:61801

Cafè


Cafès Cornellà

Espresso 78 market grade decafeïnat eco Notes de tast: Crema: color avellana, taques blanques. Gust: acidesa cítrica, cos lleuger, notes resinoses (pinyons), sembla cafè natural sense descafeïnar. Aroma: notes cítriques (aranja)

Certificat:11801

Cafè


Cafès Cornellà

Espresso 83 market grade eco Notes de tast: Crema: color avellana, consistent i elàstica. Gust: notes de fruit sec, regalèssia i caramel. Aroma: molt aromàtic (floral a gessamí).

Certificat:11801

Cafè


Cafès Cornellà

Barista pro 85 premium grade descafeïnat Notes de tast: Crema: color avellana, consistent i elàstica. Gust: equilibri àcid/amarg, notes d'avellana torrada, de cos intens. Aroma: aromàtic (cítric, melòs).

Certificat:11801

Cafè


Cafès Cornellà

Barista pro 90 premium grade Notes de tast: Crema: color avellana, consistent i elàstica. Gust: notes de fruits secs, regalèssia i caramel. Aroma: molt aromàtic (floral a gessamí).

Certificat:11801

Cafè


Cafès Cornellà

Barista pro 96 premium grade Notes de tast: Crema: color avellana, consistent i elàstica. Gust: equilibri de sabors, acidesa complexa i elegant, notes de regalèssia i xocolata negra. Aroma: notes fragants i florals.

Certificat:11801

Carquinyolis atmetlla, panses i xocolata bossa 170gr


Forn Comtal

Obrador d'empresa artesana que elabora productes de pastisseria típica.

Certificat:201701

Cervesa artesanal


Cervesa Sikaru (Fundació Badalona Capaç)

Sikaru Larak: cervesa rossa d'estil Pale Ale refrescant i fàcil de combinar amb qualsevol àpat. De color groguenc, presenta notes cítriques i florals en nas i paladar. Llúpols: Chinook, Citra i Amarillo Graduació: 4,3% vol IBU's: 33

Certificat:181803

Cervesa artesanal


Cervesa Sikaru (Fundació Badalona Capaç)

Sikaru Nippur: Cervesa belga d'estil Saison. Molt refrescant i moderadament amarga. Presenta una harmoniosa combinació d'espècies i polpa de mandarina que li donen una complexa i agradable sensació en boca. Llúpols: Columbus, Mount Hood i Sorachi Graduació: 5% vol IBU's: 15

Certificat:181803

Cervesa artesanal


Cervesa Sikaru (Fundació Badalona Capaç)

Sikaru Girsu: cervesa negra d'estil Porter. Presenta l'aparença d'una cervesa de gama superior. A nivell de sabor, la presencia de notes de whisky i regalèssia es barregen amb les maltes torrefactes creant un efecte dolç, agradable i durador al paladar. Llúpols: Challenger i Centennial Graduació: 5,6% vol IBU's: 60

Certificat:181803

Cervesa artesanal


Cervesa Sikaru (Fundació Badalona Capaç)

Sikaru Uruk: cervesa d'estil India Pale Ale. Destaca la seva elevada intensitat aromàtica i de sabor amb notes tropicals i cítriques, una amargor progressiva i agradable i un cos ben equilibrat. Adequada pel maridatge amb formatges blaus o plats especiats o picants. Llúpols: Galena, Nugget i Mosaic Graduació: 6,7% vol IBU's: 70

Certificat:181803

Citric: llimo, mandarina i taronja


Grup Pons

Els olis d'oliva cítrics són obtinguts de la mòlta conjunta d'olives Arbequines, dels camps propietat de la família Pons, i fruits cítrics del Mediterrani. El procés de mòlta es realitza de manera totalment natural en un molí de pedra, respectant el sistema tradicional d'elaboració en fred.

Certificat:21705

Comunicació, disseny, audiovisual. Innovació creativa


E2S

Ofereixen serveis a les empreses de disseny de noves estratègies, desenvolupament de solucions o de qualsevol àmbit de la comunicació en tot tipus de suport.

Certificat:121701

Cosmètica


Alqvimia

Elaboració d'alta cosmètica 100% natural i ecològica i d'alta qualitat

Certificat:211701

Cremes corporals


Alqvimia

Elaboració d'alta cosmètica 100% natural i ecològica i d'alta qualitat

Certificat:211701

Diferents tipus de neteja


Cleaning Service Maresme

Empresa de serveis dedicada als serveis professionals de neteja d'empreses i particulars mitjançant la creació d'espais de treball saludables.

Certificat:121709

Distribució alimentària


Grup Llobet

Són els productes estrella i me?s elaborat de casa nostra; la tria de carns, la manipulacio?, el repo?s, el moment d'embotir, l'oratge i l'assecatge so?n uns passos molt importants; cal tenir un bon coneixement en cadascun d'ells, perque? el resultat final sigui d'un gust exquisit.

Certificat:171701

Distribució d'aigua embotellada


International Management Consulting (Aigua de Casa)

Repartiment quinzenal d'aigua embotellada a domicili. Per a particulars en garrafes de 10L amb suport i aixeta, i per a a empreses en fonts de garrafes de 13 litres.

Certificat:121710

Dolç de Gerisena 2005


Celler Gerisena

Negre dolç, caprici dels déus. Garnatxa negra i Samsó. Aromes de fruites negres pansificades, fruits secs, xocolata i cafè, complexe i elegant.

Certificat:61702

Donem vida a les teves idees - MBE Airport


MBE Airport

Especialitzat en serveis d’impressió i assessoria per a la producció gràfica, tant en petit com en gran format. Oferim suport al disseny gràfic, escoltem les teves necessitats i t’assessorem, Finalment, produïm, embalem i enviem.

Certificat:

Ergo blanc 2016


Celler Gerisena

Blanc de la terra, per la gent de la terra. Macabeu i Garnatxa roja de vinyes de muntanya, en conversió a l'agricultura ecològica i regenerativa. Aromes de flors blanques, elegant i equilibrat.

Certificat:91702

Ergo negre 2016


Celler Gerisena

Negre jove, però amb saviesa. Samsó de vinyes de muntanya, en conversió a l'agricultura ecològica i regenerativa.Aromes de fruites vermelles, espècies, ampli i rodó.

Certificat:91702

Essencia de erinsena 2016


Celler Gerisena

Blanc dolç, ambiciós i original. Moscat d'Alexandria.Aromes de flor de taronger, fruites tropicals, fresc i elegant.

Certificat:61702

FLOCS Brut Reserva: Xarel·lo, Macabeu, Parellada


Grup Pons

Flocs Rosat destaca pel seu marcat caràcter afruitat i una subtil complexitat gràcies a la seva criança sobre lies, que li confereix un postgust llarg i rodó. Criança sobre les seves lies durant un mínim de 11 mesos.

Certificat:51701

FLOCS Brut Rose: Pinot Noir, Garnatxa


Grup Pons

Flocs Rosat destaca pel seu marcat caràcter afruitat i una subtil complexitat gràcies a la seva criança sobre lies, que li confereix un postgust llarg i rodó. Criança sobre les seves lies durant un mínim de 11 mesos.

Certificat:61703

Formatge (Urgèlia, Neu de Cadí, Cadícoop i mató del Pirineu)


Cadí

L'elaboració del formatge, que va originar-se a partir de la tradició artesana, va anar incorporant progressivament noves tècniques per a la millora de la qualitat, que s'han anat desenvolupant fins avui dia, i que van propiciar que a l'any 2000 assolís el reconeixement comunitari com a Denominació d'Origen Protegida (D.O.P.)

Certificat:161701

Fusionat: menta, jengibre i safra


Grup Pons

Aquesta gamma de verges extra infusionats està elaborada amb olis de la varietat Arbequina de collita tardana. Aquests olis caracteritzats pel seu sabor dolç i amable són infusionat seguint els mètodes més tradicionals de maceració i utilitzant únicament ingredients naturals deshidratats. Aquestes combinacions són macerades durant un mes abans de ser envasades, per intensificar la seva força, aroma i sabor.

Certificat:21705

G de Gerisena escumós brut nature reserva 2013


Celler Gerisena

Escumós superior de l'Empordà reserva brut nature. Macabeu, Garnatxa blanca i Moscat d'Alexandria. De bombolla petita i persistent, amb aromes de flors blanques, cítrics i amenitzats amb els aromes de la criança en ampolla.

Certificat:61702

Galda Brut


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 40%, Macabeu 35%, Parellada 25% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aroma de fruita blanca i cítrics, barrejada amb fruita ensucrada amb un record dels llevats de la criança integrada en segon terme. En boca la fructositat és dominant, en un conjunt de bon equilibri. Madur i refrescant alhora, acompanyat de notes lleugerament especiades de fons que aporten lleugeresa i elegància, i ajuden a la bombolla en la seva tasca de neteja. Maridatge: Peixos, arrossos i fruits secs. Igualment és el cava ideal per acompanyar tot un àpat

Certificat:51801

Galda Semi


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 40%, Macabeu 35%, Parellada 25% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. La maduresa en les sensacions troba un referent en aquest cava. Conjunt de gran solidesa i elegància expressió d'un semi sec. En boca segueix la coherència experimentada en un conjunt on la dolçor que envolta la perifèria, atorga pes i llaminer eminentment afruitat. La bombolla movedissa ajuda igualment característiques fresques en bon equilibri amb la dolçor. Maridatge: Ideal per acompanyar postres o primera copa després de dinar.

Certificat:51801

Impressions i tecnologia


Printmakers

Solucions Gràfiques 360º. A Printmakers oferim serveis d'impressió gràfica amb qualsevol tecnologia i format, offset o digital per a realitzar la producció de les seves papereries corporatives, campanyes de màrqueting, material de formació, tot això amb formats estàndards o personalitzats : producció gràfica totalment adaptada als seus projectes i necessitats.

Certificat:121706

Infusionat: tofona negra, tofona blanca, cep, rome, all, llimo, bitxo, alfàbrega, pebre negre, pimenton, orenga


Grup Pons

Aquesta gamma de verges extra infusionats està elaborada amb olis de la varietat Arbequina de collita tardana. Aquests olis caracteritzats pel seu sabor dolç i amable són infusionat seguint els mètodes més tradicionals de maceració i utilitzant únicament ingredients naturals deshidratats. Aquestes combinacions són macerades durant un mes abans de ser envasades, per intensificar la seva força, aroma i sabor.

Certificat:21705

Inicis de Bohigas


Bohigas

Varietats: Sumoll 100% Color, aroma i estructura: Color vermell de gran vivesa i capa mitjana. A l'inici destaca un caràcter fresc de fruits vermells, angostura i pell de cítrics, amb un marcat caràcter viu. En evolució, les notes de fruites vermelles (cireres al licor) troben en notes exòtiques (sàndal) el contrapunt de maduresa, en un vi varietat molt fàcilment reconeixible per la singularitat fresca i extrema del sumoll. El pas per boca és lleuger i vibrant, amb la rusticitat típica de la varietat bé domada però marcant una identitat varietal inconfusible. En el sumoll, l'equilibri en boca és més àcid que tànnic donant vins refrescants, aparentment fràgils però que mostren la seva fortalesa en un llarg i refrescant final que aporten un record elegant i estricte al mateix temps, amb una fluïdesa que neteja la boca i una sedosa tenacitat que prepara per a la següent copa. Maridatge: La frescor i la singularitat d'aquest vi acompanyaran qualsevol tipus d'entrants, carns blanques i pasta.

Certificat:61801

Iogurt


Llet Nostra

Fets amb la llet de les millors vaques de les granjes catalanes. Natural, ensucrat o de maduixa.

Certificat:101601

Iogurt ecològic


Llet Nostra

Fets amb la llet de les millors vaques de les granjes catalanes. Natural, ensucrat o de maduixa.

Certificat:101701

JAN BLAN- Macabeu, Chardonnay


Grup Pons

Perfumat, afruitat, floral, fàcil, lleuger...

Certificat:61703

JAN PETIT- Syrah, Garnatxa


Grup Pons

Jan petit és un vi negre obtingut de vinyes velles en la zona muntanyosa del sud de Les Garrigues i dins de la D.O. de Costers del Segre. Obtingut mitjançant verema manual de les varietats Garnatxa i Syrah.

Certificat:61703

Llet


Llet Nostra

Amb tot el sabor de sempre i mantenint al màxim les propietats d'origen. La llet de cooperatives catalanes.

Certificat:81601

Mantega


Cadí

Mantega de color groc pàl·lid homogeni. Textura ferma, consistent, però fàcilment untable. Olor fresc perfectament perceptible. Gust pur, fresc, amb agradable sabor a avellana. Elaborada amb nata pasteuritzada obtinguda de llet de vaca procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya).

Certificat:101702

Mas Macià Brut


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 40%, Macabeu 35%, Parellada 25% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aroma de fruita blanca i cítrics, barrejada amb fruita ensucrada amb un record dels llevats de la criança integrada en segon terme. En boca la fructositat és dominant, en un conjunt de bon equilibri. Maduro i refrescant alhora, acompanyat de notes lleugerament especiades de fons que aporten lleugeresa i elegància, i ajuden a la bombolla en la seva tasca de neteja. Maridatge: Peixos, arrossos i fruits secs. Igualment és el cava ideal per acompanyar tot un àpat.

Certificat:51801

Mas Macià Brut Nature Gran Reserva


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 50%, Macabeu 25%, Parellada 15%, Chardonnay 10% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid amb reflexos daurats. Amb el Reserva Mas Macià arriba a la màxima percepció de complexitat. Les notes de criança aconsegueixen el màxim protagonisme, barrejant-se en importància amb la fruita que caracteritza aquesta marca. En boca la fructositat de la criança potencia la sensació de menjar fruita, mentre que la presència de la bombolla aporta textura i cremositat, situant-se al centre del bon balanç entre fruita i criança. Maridatge: Un cava per a totes hores, i degut al seu bon equilibri entre potència i harmonia, apte per una gran varietat d'estils i plats.

Certificat:51801

Mas Macià Brut Nature Reserva


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 40%, Macabeu 35%, Parellada 25% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aromes recordant les fruites blanques típiques de les tres varietats bàsiques del Penedès: Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Dominant la frescor i la fructositat per sobre dels lleugers torrats i sàndal de la criança. Boca vigorosa i fresca, de bombolla present i ben integrada, donant nervi al conjunt que destaca per la lluminositat de la fruita blanca obtinguda de la bona cura del raïm. Maridatge: Aperitius, entre hores, entrants i carns.

Certificat:51801

Mas Macià Garnatxa Blanca


Bohigas

Varietats: Garnatxa Blanca 100% Color, aroma i estructura: Color groc brillant daurat. Entrada potent i madura Aroma a flor blanca i fruita seca (avellana sense torrar). La seva evolució a la copa passa per diferents estadis en què les característiques del vi són fresques i es van fonent deixant un conjunt més madur format per herba del bosc, fruita seca i mineralitat. En boca és un vi blanc molt potent, gras i estructurat, gràcies al contacte amb les mares. Hi ha un bon equilibri entre acidesa i estructura. Llarga persistència en boca on evoluciona des de la fruita fresca quedant la mineralitat i notes de mel en el record. Vi de llarga evolució en copa. Maridatge: Pasta, amanida, arrossos i peixos.

Certificat:61801

Mas Macià Garnatxa Negra


Bohigas

Varietats: Garnatxa negra 100% Color, aroma i estructura: Color cirera fosc, picota, amb reflexes violacis. En aroma desperta amb un marcat caràcter varietal de garnatxa, en un paisatge de fruita madura, prunes i figues sobre fons mineral i lleugeres notes d'herba seca. En obertura, augmenta la frescor empesa per notes de fruita negra, nabius i confitura de fruits vermells sobre fons de pedra foguera i lleugers torrats de la bóta. En boca és un vi potent, dominat per la dolçor de la garnatxa que li confereix gran amplitud en boca i refrescat per l'acidesa que des del nucli allarga la percepció de fructosa en un llarg final. Calidesa i frescor s'entrellacen en un vi que contrasta per la sensació de gran extracte i la suavitat de la garnatxa. Maridatge: Per la seva robustesa i color, aquesta garnatxa acompanyarà plats de carns vermelles, embotits i formatges curats, sent per la dolçor i els tanins suaus típics de la varietat un bon vi per compartir fora dels àpats.

Certificat:61801

Mas Macià Rosat


Bohigas

Varietats: Trepat 85% , Pinot Noir 15% Color, aroma i estructura: Color rosa pàl·lid amb reflexos violacis. Aroma de fruita del bosc (gerds i mora) dominant una entrada generosa en sensacions, on apareixen de fons notes de flor seca i mares fines. Boca carnosa, fructosa i potent, amb un bon nucli àcid que dóna frescor a les agradables notes de confiteria i allarga la percepció. Final on la fruita vermella i les notes especiades (sàndal) ofereixen un record net i llaminer. Maridatge: Ideal com a aperitiu. Fins i tot acompanyar amanides, pastes, arrossos i pizzes.

Certificat:51801

Mas Macià Xarel·lo


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 100% Color, aroma i estructura: Color groc palla amb tons verdosos. Aroma molt fresc i potent, en un inici: fruita fresca i pinya àcida. La seva evolució en copa destaca la presa de complexitat amb notes de fruita blanca, albercoc sobre un fons d'herba aromàtica i espècies dolces. En boca és un vi en el qual la percepció de la lleugeresa domina apuntada per una bona acidesa embolicada per la gran estructura del Xarel·lo de la zona d'Òdena. Maridatge: Tot tipus d'entrants, peix i marisc.

Certificat:61801

Mascares


Alqvimia

Elaboració d'alta cosmètica 100% natural i ecològica i d'alta qualitat

Certificat:211701

Mermelada de figues confitades en almívar


Can Bech

Les figues en almívar són l'origen de Can Bech i a dia d'avui continuen sent l'especialitat de la companyia. Les figues provenen de plantacions reservades per a la nostra pròpia producció. Les figues es seleccionen en funció de la seva mida i es couen en tres etapes: la primera és la preparació d'un almívar lleuger, després de 24 hores es fa la cocció de les figues i l'almívar es redueix i es transforma en almívar dens i a la tercera etapa, es fa la maceració en calent al bany maria durant vàries hores. Can Bech recomana que les figues es serveixin amb gelat de mascarpone, recuit o foie i que es decori amb el seu propi almívar.

Certificat:201801

Negre de Gerisena 2015


Celler Gerisena

Negre estructurat amb un pas per bóta. Garnatxa negra amb una punta de Cabernet sauvignon. Una explosió de fruits vermells amb una sensació de caramel de toffe de la barrica. Estructurat, llarg i vellutat.

Certificat:61702

Neteja, auxiliars, menjador i cuina


Mullor

Empresa especialitzada en tot tipus de neteja i en l'externalització de serveis.

Certificat:771701

Neules, al cacau i  blanques al cacau


Neules Sant Tirs

Fetes amb farina sucre aigua i xocolata

Certificat:201703

Noa de Bohigas


Bohigas

Varietats: Pinot Noir 50%, Xarel·lo 50% Color, aroma i estructura: Color pàl·lid amb reflexos daurats i lleu to grisenc a causa de la Pinot Noir. Bombolla fina amb abundant i gran persistència de corona. Aroma potent, combinant les aromes varietals amb la complexitat de la criança. Les notes més fresques de la fruita vermella (cirera, gerd) del Pinot Noir. Les aromes de la criança (torrats fins, xocolata negra) van prenent força amb el temps en copa, embolicant la frescor de la fruita fresca aportant una percepció de gran amplitud i equilibri, suggerint el clima fred de les nostres vinyes. En boca sorprèn la seva gran estructura, marcada per una acidesa més continental que mediterrània, que nuclea i confereix vivacitat a un cava de gran volum aportat per dos varietats com la Pinot Noir i el Xarel·lo. Bombolla de sensació cremosa i present, donat la seva petita grandària, que matisen l'acidesa. Conjunt potent i amable que sosté el record de la fruita, la criança i avellana crua durant molt de temps en copa. Maridatge: Ideal per catar i gaudir durant un aperitiu o pica-pica. Per la seva finor i elegància pot acompanyar plats elaborats, menjar japonès, marisc i crustacis. Al costat d'uns postres molt dolços podem agrair la seva acidesa i la frescor.

Certificat:51801

Oficina tècnica


Catalana de Perforacions

Des del seus orígens, l'empresa ha investigat i desenvolupat les tècniques més punteres en el sector, especialitzant-se en obres amb un elevat grau de dificultat tècnica i evolucionat fins a esdevenir una organització referent a nivell mundial en l'aprofitament sostenible dels recursos naturals i hídrics.

Certificat:121703

Oli Verd


Grup Pons

Olives de l'última setmana de setembre, amb les quals s'aconsegueix un oli d'arbequina d'alta riquesa gastronòmica. Tanmateix l'oli que obtenim es caracteritza per un color verd intens, intensitat de fruitat fresc, picant, dolç i baixa intensitat d'amarg, molt equilibrat per seduir el paladar de qui el tasti.

Certificat:21705

Olis corporals


Alqvimia

Elaboració d'alta cosmètica 100% natural i ecològica i d'alta qualitat

Certificat:211701

PLA DEL TET - Syrah


Grup Pons

12 mesos de criança vinyes velles la finca de secà 700m d'altitud

Certificat:61703

Primum oleum


Grup Pons

Any rere any un dels moments més esperats per la família Pons és l'inici de la nova collita d'oli d'oliva. Un record que es reviu cada dotze mesos, caracteritzat pel perfum i fragància que desprèn l'oli de les hores inicials de la molturació.

Certificat:21705

Reserva clàssic i primera collita


Grup Pons

És un oli sense filtrar, elaborat magistralment amb olives verdes recol·lectades en els primers dies del mes de novembre. Pel seu escàs grau de maduresa, aquestes han de recol·lectar-se a mà i el seu rendiment és molt baix

Certificat:21705

ROC DE FOC- Macabeu


Grup Pons

Les pedres del nostre terrer i el foc del clima de les Garrigues donen caràcter i equilibri al Roc de Foc. Elaborat exclusivament amb raïms de la varietat Macabeu amb una criança de 12 mesos en Bucoi de roure francès de 2000 L. Un blanc complex que es mostra llarg i amable, i destaca pel seu cos i untuositat. Roc de Foc és un vi sorprenent que combina perfectament amb formatges, peixos grassos i fins i tot amb carn d'au.

Certificat:61703

ROC NU - Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Ull de llebre


Grup Pons

Poderós, amb una marcada tanacitat, gras i vellutat, viu i fresc, Roc Nu presenta notes de fruita madura, compota, torrefactes i anisats, una amalgama d'aromes i sabors que l'acompanyen llargament en boca. De final llarg i ampli en el postgust, deixa constància del seu pas imprimint amb decisió les notes del seu caràcter.

Certificat:61703

Rosat de Gerisena 2016


Celler Gerisena

Rosat poc convencional. Garnatxa roja autòctona de l'Empordà. Un vi fresc i elegant, amb notes cítriques i un record a fruits vermells. Més a prop del perfil d'un vi blanc que d'un rosat tradicional.

Certificat:61702

Rossinyol de Moragas Brut


Bohigas

Varietats: Xarel·lo 40%, Macabeu 35%, Parellada 25% Color, aroma i estructura: Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aroma de fruita blanca i cítrics, barrejada amb fruita ensucrada amb un record dels llevats de la criança integrada en segon terme. En boca la fructositat és dominant, en un conjunt de bon equilibri. Maduro i refrescant alhora, acompanyat de notes lleugerament especiades de fons que aporten lleugeresa i elegància, i ajuden a la bombolla en la seva tasca de neteja. Maridatge: Peixos, arrossos i fruits secs. Igualment és el cava ideal per acompanyar tot un àpat.

Certificat:51801

Rossinyol de Moragas Rosat


Bohigas

Varietats: Trepat 85% , Pinot Noir 15% Color, aroma i estructura: Color rosa pàl·lid amb reflexos violacis. Aroma de fruita del bosc (gerds i mora) dominant una entrada generosa en sensacions, on apareixen de fons notes de flor seca i mares fines. Boca carnosa, fructosa i potent, amb un bon nucli àcid que dóna frescor a les agradables notes de confiteria i allarga la percepció. Final on la fruita vermella i les notes especiades (sàndal) ofereixen un record net i llaminer. Maridatge: Ideal com a aperitiu. Fins i tot acompanyar amanides, pastes, arrossos i pizzes.

Certificat:51801

Sabó


Alqvimia

Elaboració d'alta cosmètica 100% natural i ecològica i d'alta qualitat

Certificat:211701

Safrà


Grup Pons

Pons Safrà Orgànic es conrea en la finca familiar a L'Albagés, una regió muntanyenca situada en el cor de Catalunya, Espanya. Aquest safrà posseeix característiques organolépticas extraordinàries, amb un intens color vermell i una aroma i sabor intensos. A nivell gastronòmic, el safrà de Pons brinda un sabor únic a la seva cuina i, alhora, li brinda molts beneficis per a la salut.

Certificat:221702

Selecció de Gerisena criança 2014


Celler Gerisena

Negre seleccionat de les millor vinyes de muntanya amb 12 mesos de criança en barriques noves de roure francès. Cabernet sauvignon i Garnatxa negra. Aromes a fruites negres sobremadurades amb notes especiades i torrefactes de la criança. Complex, persistent i vellutat.

Certificat:61702

Selecció Familiar Arbequina


Grup Pons

Selecció de la millor qualitat de cada varietat per oferir al consumidor els millors monovarietales i cupatges. Olis d'oliva verge extra molt frescos i amb molt baixa acidesa

Certificat:21705

SERIE 800- ecològic - Marcelan


Grup Pons

Clos Pons Serie 800 és una edición limitada de 800 botellas de cada añada. Un vino de larga crianza en botas nuevas de roble francés de 300 L. donde aparecen frutas rojas, negras y una larga família de notas balsámicas y intensa mineralidad.

Certificat:61703

Serveis


Roqueta-Torras i Associats

Es una empresa de serveis que s'allunya de clàssica assessoria i gestoria. A banda d'una participació molt activa en el seu entorn i de molts reconeixements externs, es molt innovadora en nous serveis com e-dret o e-testament sobre les últimes voluntats de la persona digital.

Certificat:121802

Serveis i produccions gràfiques


ARPE

L'empresa ofereix un servei de fabricació de camusses i tovalloles de microfibres amb imatge extremadament puntera, molt tecnificada i amb possibilitat de petites quantitats. Fan tot el procés, des de l'elaboració del teixit, confecció, impressió i acabats. Tota la innovació, disseny i producció es fa a Catalunya amb l'excepció d'una part de la matèria que ve de Korea perquè no n'hi ha a Catalunya.

Certificat:121801

Serveis per a l'expansió de negocis


Top Ten Franquicias

Consultoria especialitzada en la creació, desenvolupament i expansió de negocis i franquícies. Entre els serveis que ofereixen es troben els següents: externalització de la Direcció d'Expansió, creació de franquícies, creació i / o optimització de xarxes de distribució, formació Retail Training, expansió de negoci digital, locals claus en mà i internacionalització.

Certificat:121812

Serveis per a la salut, assegurances personals


Mutuacat

Assegurances de salut

Certificat:121704

Serveis tècnics d'enginyeria i consultoria


Cunovesa

Enginyeria Agro-Alimentària, Industrial i Legal, Restauració i Comerç alimentari, Agroturisme i Activitats en sòl rústic.

Certificat:121711

SISQUELLA- Garnatxa Blanca, Albarinyo


Grup Pons

Fermentació i criança de la Garnatxa blanca durant 4 mesos amb battonage cada 15 dies en botes noves de roure francès.

Certificat:61703

Tramuntanart blanc 2016


Celler Gerisena

Blanc de roig amb caràcter empordanès. Garnatxa roja i Garnatxa blanca de muntanya. Vi golós amb aromes de fruites blanques i matisos de plantes aromàtiques de muntanya.

Certificat:61702

Tramuntanart negre 2016


Celler Gerisena

Negre innovador fidel a la tradició. Garnatxa negra, Samsó i un toc de Cabernet sauvignon. Simfonia entre els aromes de fruits vermells, espècies i plantes aromàtiques. Estructurat, rodó i vellutat.

Certificat:61702

Tramuntanart rosat 2016


Celler Gerisena

Rosat llaminer. Garnatxa negra. Vi floral amb aromes de fruites vermelles, sedós i elegant, fidel a la tipicitat de la varietat.

Certificat:61702

Udina de Fermí Bohigas


Bohigas

Varietats: Garnatxa Blanca 100% Color, aroma i estructura: Color groc brillant daurat. Entrada potent i madura Aroma a flor blanca i fruita seca (avellana sense torrar). La seva evolució a la copa passa per diferents estadis en què les característiques del vi són fresques i es van fonent deixant un conjunt més madur format per herba del bosc, fruita seca i mineralitat. En boca és un vi blanc molt potent, gras i estructurat, gràcies al contacte amb les mares. Hi ha un bon equilibri entre acidesa i estructura. Llarga persistència en boca on evoluciona des de la fruita fresca quedant la mineralitat i notes de mel en el record. Vi de llarga evolució en copa. Maridatge: Pasta, amanida, arrossos i peixos.

Certificat:61801

Vinagres blancs: chardonnay, moscatell, vermouth


Grup Pons

Aquest Vinagre Blanc Pons procedeix de vins dolços de la varietat de raïm blanc Moscatell. Elaborat de forma lenta i acurada, conserva les excel·lents propietats sensorials dels vins utilitzats. Pel seu suau i exquisit sabor, és ideal per realçar tota classe de creacions culinàries.

Certificat:61703

Vinagres negres: cabernet sauvignon, merlot


Grup Pons

El Vinagre Balsàmico Pons s'elabora a la regió de Mòdena a Itàlia procedent de la varietat de raïm Trebbiano. Aquest Vinagre Balsàmic és decantat en barrils de roure, iniciant un procés d'envelliment. Una de les seves particularitats més rellevants és el seu equilibri entre acidesa i gust dolç.

Certificat:61703

Xocolata / Bombons


Bombons Blasi

És un producte que s'innova continuament. Aquest any han tret tres bombons fets amb infusions fredes de farigola, menta i romaní

Certificat:111702

Xocolata / Especialitats


Bombons Blasi

Producte pensat per a les persones diabètiques, cel·líaques i amb intolerants a la lactosa i fruits secs.

Certificat:111703

Xocolata / Xocolata


Bombons Blasi

100% cacau transformat a Catalunya. L'última innovació és substituir el tradicional sucre refinat per saba de l'arbre d'Arce.

Certificat:111701