OIDÀ

Qui som

Oidà és una plataforma eCommerce de missatgeria instantània que neix amb l’objectiu de connectar petits productors i negocis locals directament amb els consumidors. La idea inicial era crear un portal gratuït on productors i consumidors poguessin trobar-se, sent Oidà únicament els facilitadors d’aquest procés. A través d’aquests 3 anys Oidà ha anat evolucionant i actualment és també una plataforma de distribució de contingut sempre relacionat amb la proximitat i el consum conscient.

On som

Països Catalans

Què fem

A Oidà  fan de facilitadors dels processos de compra que es realitzen directament entre productor i consumidor via WhatsApp. Assessorem en el procés quan és necessari.

Distribueixen articles, novetats i productors relacionats amb el producte de proximitat i el consum conscient a través d’una llista de distribució setmanal amb més de 2000 persones inscrites, a través de les xarxes i altres grups de distribució.

Posen a disposició dels productors i petites empreses eines digitals per tal de poder oferir i vendre els seus productes amb assessorament gratuït.

Col·laboren amb projectes que comparteixin els mateixos valors a nivell local.

Visita el web