La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

El 6 de juny va tenir lloc el sopar anual de PIMEC al Palau Sant Jordi. Va ser una vetllada molt especial, ja que celebràvem la 30a edició dels Premis Pimes i els 10 anys de la Fundació PIMEC. Presidit pel president de la patronal, Josep González, i pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va comptar amb l’assistència de més de 1.000 empresaris. La recaptació del sopar anual de PIMEC anirà destinada al programa solidari emppersona-segona oportunitat de la Fundació PIMEC, un servei d’acompanyament a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats, i que ja ha atès més de 800 persones. En el transcurs del sopar, es varen oferir bosses confeccionades amb productes Ben Fet! gràcies a l’aportació d’algunes empreses membres del projecte: Can Garriga, Casa Amella, Fermí Bohigas, Fruits Secs Torra, Artipà, Forn Comtal, Can Bech, Torrons i Mel Alemany, Torrons Vicenç i Viuda Pifarré. També volem agrair el suport i la implicació dels padrins del projecte, la Diputació de Barcelona i PIMEC, a Ben Fet! Un cop més es posa de manifest que Catalunya té grans empreses amb grans productes de qualitat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Leave a Reply