La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Dins de la nostra estratègia de dinamització de les comissions sectorials com a òrgans participatius i col·laboratius de Ben Fet! Qualitat d’aquí, posem en marxa l’organització de tallers sectorials per a cadascuna de les comissions actives (agroalimentària, serveis, tèxtil, turisme, indústria, distribució i retail i horeca).

Els tallers, que es desenvoluparan a l’Espai Zero (seu manresana d’E2S, membre impulsor de Ben Fet!), tenen per objectiu reflexionar sobre les necessitats actuals i futures del sector, d’acord amb la situació present i els tendències que l’afectaran. També pretén detectar en quins aspectes Ben Fet! pot ajudar les empreses i planificar les accions de suport amb una planificació intersectorial d’activitats en un termini de dos anys.

Les comissions sectorials apleguen sectors i subsectors productius o de serveis i s’encarreguen d’establir objectius per a cada àrea, tot proposant noves utilitats de la marca quant a estratègies conjuntes de creixement o exportació. La seva dinamització és un dels motors de canvi i evolució constant del nostre projecte.

 

Leave a Reply