La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Ben Fet! Qualitat d’aquí ha iniciat durant aquest mes de gener una important campanya de promoció a les xarxes socials, principalment via Twitter i Facebook. Sota el hashtag #Fetamb, la campanay de xarxes comptarà amb la participació d’un alt nombre d’empreses adherides al projecte. L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a reforçar la marca Ben Fet! per mitjà dels exemples que aporten els nostres membres, d’indubtable aposta per la qualitat dels seus productes i serveis en el conjunt de la seva cadena de valor.

En la mateixa línia, volem millorar el propi posicionament del projecte Ben Fet! a les xarxes socials, fer-lo més visibles i seguir creixent de cara a convertir-lo en una absoluta referència com a segell de qualitat d’empreses i productes del nostre país.

Per poder seguir les últimes novetats que es van publicant, podeu entrar directament a la nostra pàgina de Facebook i Twitter.

Leave a Reply