La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Suma't-hi

Normativa

Aspirar a la certificació Ben Fet! implica que l’empresa o projecte sol·licitant compleix una normativa general i, al mateix temps, uns requisits específics per a cadascun dels productes que es vulguin identificar.

En termes generals, per poder aconseguir aquest distintiu cal complir tres requisits:

Justificar el compromís de l’empresa (o una marca, producte o projecte en concret) amb el territori on està instal·lada. Certificar que un percentatge elevat del procés de fabricació del producte s’ha dut a terme a Catalunya (el percentatge canvia en funció del sector). Tenir els certificats de garantia i qualitat mínims de l’àmbit productiu al qual pertanyen els productes a identificar. Cadascun dels sectors està regulat per una normativa específica que s’adequa a la casuística concreta de l’àmbit. Reglaments i documentació:

Comissió d’admissions

reglament de funcionament

La COMISSIÓ D’ADMISSIONS del “Ben Fet! Qualitat d’aquí, es la comissió tècnica delegada pel COMITÈ FUNDACIONAL per liderar i executar el procés d’admissió de les empreses i els seus productes i/o serveis.

Descarrega el PDF

Reglament General

per accedir a la marca

La iniciativa “BEN FET. Qualitat d’aquí” treballa per fomentar l’ús i el consum dels productes i serveis produïts a Catalunya, demanant uns requisits que garanteixin el seu compromís amb el desenvolupament econòmic, social, cultural i ambiental del nostre territori i oferint un retorn en forma de divulgació, promoció i cerca de sinergies.

Descarrega el PDF

Reglament d’admissions

La COMISSIÓ D’ADMISSIONS del “Ben Fet! Qualitat d’aquí” (en endavant COMISSIÓ), es la comissió tècnica delegada pel COMITÈ FUNDACIONAL per liderar i executar el procés d’admissió de les empreses i els seus productes i/o serveis.

Descarrega el PDF

Sol·licitud d’inscripció

Qüestionari per empreses

Qüestionari per empreses que volen formar part de BEN FET.

Descarrega el PDF

Un cop s’ha aconseguit el segell, cal seguir treballant per a mantenir-lo ja que la seva atorgació és revisable per poder-ne garantir l’excel·lència de cara als clients i consumidors. Un cop acreditat que l’empresa o el producte en qüestió compleix tots els requisits, la comissió d’admissions gestionarà el segell Ben Fet!.