Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Fes un tast al Celler Sirot!

By 6 de setembre de 2018No Comments

El celler Sirot és pioner en la producció de vins elaborats exclusivament amb cireres, i esdevé el primer celler especialitzat en aquests productes.

Des de l’any 2010 fermenten cirers i actualment compten amb vins de cirera secs, amb 9 mesos de criança en roure francès, pertanyents a les anyades del 2014 al 2017, de gran qualitat i únics al món. També elaboren vi de cirera dolç.

T’agradaria descobrir el seu vi de cirera? Anima’t a realitzar una visita guiada al seu celler (Masia Can Pi a Torrelles de Llobregat). Ofereixen dos tipus de visites els caps de setmana:

• Tast de vins de cirera amb aperitiu: visita guiada al celler Sirot, on podràs tastar vins de cirera secs i un de dolç, acompanyats per un aperitiu. La durada aproximada de l’activitat és de 3 hores amb un preu de 12€.

• Tast maridatge gourmet: visita guiada al seu celler i tast de vins de cirera maridats amb productes gourmet com formatges, embotits, foie, xocolata… La durada aproximada de l’activitat és de 3 hores i el preu de 22€.

Et deixaràs escapar aquesta activitat? Pots fer la reserva a: info@sirot.cat.

Leave a Reply