Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Ben Fet! reafirma la seva voluntat d’obrir nous canals de venda

By 14 de setembre de 2017No Comments

El 5 de setembre Ben Fet! Qualitat d’aquí va rebre una delegació d’empresaris xinesos de la província de Yunnan.

Liu Jun, president de Yunnandianxue Grains & Oil i vicepresident de l’Associació d’empresaris de la província de Yunnan, es va reunir amb el nostre president de la província de Barcelona, president de la comissió Internacional i membre del comitè executiu de PIMEC Víctor Campdelacreu. El motiu de la visita va ser la signatura del conveni de col·laboració entre PIMEC i la seva ciutat, Yuxi, la segona de la província de Yunnan, amb 46 milions d’habitants i especialitzada en agricultura i alimentació.

Liu Jun va mostrar molt interès a conèixer l’oferta d’oli d’oliva català. La seva empresa ja distribueix oli de gira-sol xinès i alemany i hi voldria afegir oli d’oliva en el mateix canal de venda. També es va interessar pels productes gourmet de la iniciativa “Ben Fet”.

Per això els vam oferir una mostra dels productes d’aquestes empreses: Oli de Ventalló, La Masrojana, Caviaroli, Casa Amella, Viuda Pi Farré, Fruits Secs Torra, Alqvimia, Torrons Vicens, Torrons i Mel Alemany, Artipà, Can Carriga, Can Bech i Forn Comtal.

Iniciatives com aquestes permeten valorar i donar a conèixer els nostres productes arreu del món.

Leave a Reply