Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

menjaralafeina.cat

By 8 de novembre de 2018No Comments

Mas el Guiu Aliments crea un nou servei orientat a les persones i posa en funcionament menjaralafeina.cat amb l’objectiu de donar una solució a aquelles persones i famílies preocupades per la seva alimentació, que disposen de poc temps per comprar productes de qualitat i de cuinar-los, i que no volen renunciar a una alimentació saludable, nutritiva, elaborada amb productes de proximitat i amb receptes que recordin la cuina tradicional de casa nostra.

menjaralafeina.cat posa a la vostra disposició una oferta de més de 40 plats refrigerats, elaborats amb matèries primeres de proximitat, amb receptes tradicionals, prioritzant els productes de temporada i lliures de conservants, colorants i potenciadors de sabor, envasats en safates en racions individuals, amb una vida útil de més de 10 dies. Podreu comprar aquests productes online i rebre’ls directament al vostre lloc de treball, amb un servei flexible que no implica menús tancats.

Com gaudir del servei del portal menjaralafeina.cat al meu lloc de treball?
a) Visiteu www.menjaralafeina.cat i, si el que us oferim encaixa amb les vostres necessitats, ja podreu començar.
b) Nomeneu un responsable a la vostra empresa que ompli el formulari de sol·licitud d’alta (a la mateixa web) i l’enviï. Us donarem d’alta com a usuaris agrupats en una empresa.

Com començar a fer comandes?
a) El vostre responsable, un cop donat d’alta, us convidarà, via mail, a adherir-vos al servei; seguiu els passos que us indica el sistema i ja sereu usuaris del servei.

b) Accediu a menjaralafeina.cat com a usuaris amb el vostre e-mail i la contrasenya que haureu triat.
c) Seleccioneu el que us vingui de gust i pagueu la vostra comanda.
d) Teniu temps de realitzar o ampliar la comanda fins a les 23:59 hores del dia anterior acordat al del lliurament (diumenge per defecte)

Com rebrem la comanda?
a) Rebreu la vostra comanda el dia de lliurament pactat (per defecte el dilluns al matí).

b) Rebreu els vostres plats amb una caixa personalitzada amb el vostre nom i, si és necessari, amb indicació del vostre departament de treball.

Podeu accedir a aquest nou servei a través de www.menjaralafeina.cat o bé de www.maselguiu.cat/contacte

Leave a Reply