Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Caves Bohigas consolida les vendes de productes de gamma mitjana i alta

By 30 d'abril de 2018No Comments

L’any 2017, el celler familiar de Caves Bohigas, situat a Òdena (Anoia), ha consolidat les vendes de productes de gamma mitjana i alta, que ja representen el 49% del total. En concret, Bohigas ha venut un 3% més de caves Reserva i Gran Reserva que l’any anterior i un 39% més que fa tres anys (2014), quan van començar a augmentar vendes als Estats Units i a Espanya.

Per països, Bèlgica continua essent el principal comprador de Bohigas, amb el 28% de la quota de mercat (el 2016 era del 35%), seguit dels Estats Units, que ha pujat lleugerament, del 22% -el 2016- al 23%, i Espanya, on les vendes es mantenen respecte a l’any anterior i representen el 19% del total.

En paral·lel, destaca el creixement del negoci als Països Baixos, Polònia i, sobretot, Corea del Sud, on les vendes han augmentat un 70% respecte a l’any anterior.

Tanmateix, Corea només representa el 5% del total de les vendes de vins i caves del celler, per darrere d’altres països com Alemanya o Gran Bretanya, amb un 9% i un 6%, respectivament.

Pel que fa a la facturació, Bohigas manté les xifres globals dels exercicis 2015 i 2016 i, quant a la producció, l’any 2017 el celler ha produït 550.000 ampolles, de les quals 500.000 eren de cava i 50.000, de vi.

Els darrers anys, Bohigas ha dirigit els seus esforços al departament comercial de la companyia, amb noves accions que pretenen donar a conèixer millor la marca Bohigas a nivell nacional i internacional i amb l’objectiu d’obrir nous mercats als EUA i a l’Àsia.

Bohigas també aposta per la innovació, reestructurant la gamma de vins cap a varietats autòctones -amb productes com “Inicis”, el nou Sumoll de Bohigas de la gamma familiar- i amb un nou disseny de les presentacions. Igualment, el celler treballa per millorar l’oferta d’activitats i serveis d’enoturisme per a particulars i empreses, adaptant-los a la demanda creixent del turisme a la zona i establint acords de col·laboració amb agents locals.

Per a més informació pots contactar amb: Anna Alonso comunicacio@annaalonso.com

Leave a Reply