Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

GOINGDIGITAL: Vols participar en aquesta activitat en el marc del MWC18?

By 26 de gener de 2018No Comments

Des de PIMEC, en col·laboració amb Acció, et proposem participar en el programa GOINGDIGITAL, una activitat dirigida a empreses NO TIC que estiguin interessades a conèixer com les tecnologies poden oferir noves oportunitats al seu negoci. L’activitat consisteix en:

  • 1 sessió amb experts la setmana abans del MWC.
  • 1 visita guiada a diversos expositors internacionals dins el MWC (amb entrada per al MWC inclosa, valorada en 900€).
  • Participació gratuïta en el Bokerage Event, una activitat de networking amb proveïdors de tecnologia internacionals.

El programa va dirigit a 3 verticals, per tal que pugueu escollir el que més s’adapti a les vostres necessitats (per a més informació de cada vertical, clica als enllaços):

Indústria 4.0

Retail

Mobilitat/Vehicle del Futur

Si hi estàs interessat, has d’enviar un e-mail a mwc2018.accio@gencat.cat, indicant quin és el vertical en el qual vols participar. T’enviarem un CODI DE DESCOMPTE amb el qual, en fer el registre i el pagament, el paquet d’activitats GOINGDIGITAL et costarà només 140€ (preu normal 1.000€).

Un cop tinguis el codi de descompte, podràs fer la inscripció a la web de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, als enllaços que et proporcionem a dalt per a cada un dels verticals. Us podreu inscriure fins a dues persones per empresa (ja sigui al mateix vertical o en diferents) i disposem de 50 places per vertical.

La inscripció es farà per rigorós ordre d’entrada. No et perdis aquesta oportunitat única i participa al GOINGDIGITAL!

Leave a Reply