La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Cuick

Descripció

Elaboració i comercialització de bases de cuina; sofregits i picades pensats per estalviar temps als cuiners, tant per particulars com per restauració.

Trajectòria

Empresa nascuda el 2018

Ubicació

Tordera

Descripció

És un projecte iniciat al 2018 per dos emprenedors de Barcelona amb la intenció d’oferir les bases de cuina de sempre a totes les persones que els agrada cuinar, tant els més experts com els que acaben de començar.
Quan cuinem és molt important tenir el temps suficient per poder preparar un bon plat, i lamentablement no el tenim tant sovint com ens agradaria. Precisament per aquests dies estan pensats els seus productes: per estalviar temps al cuiner oferint-li elaboracions bàsiques de receptes – com sofregits i picades- que l’ajudin a poder escurçar el temps de preparació a la cuina.

Elaboren productes de gran qualitat, fets amb ingredients de proximitat per part de productors locals i sense afegir cap additiu, ni sal, ni sucre. Els seus sofregits i picades estan fets amb el màxim respecte pel producte, els temps de cocció i els seus valors nutricionals.

Visita el web