La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Bodega Badell-Herrero

Descripció

Elaboració de vins i vinagres prenent com a matèria primera exclusivament cireres.

Trajectòria

Empresa nascuda el 2015

Ubicació

Torrelles de Llobregat (Barcelona)

Descripció

Bodega Badell-Herrero s.l. es funda el 2015 per a l’elaboració de vins i vinagres de cirera qualitat gourmet. Es basa en el fruit de set anys d’investigació entorn de la fermentació de les cireres. Una activitat en la qual són pioners en tot l’estat, de tal manera que amb alguns productes com el vi de cirera criança, o el vinagre de vi de cirera, esdevenen novetat mundial, donat que es pot trobar vi de cirera a Itàlia, França, Estats Units i l’Europa de l’Est, però no en la versió seca sinó dolça que és, probablement, el primer que ens ve al cap quan pensem en un vi de cirera.

La seva aposta té l’origen en la intenció de fer vins de cirera secs, capaços de presidir una taula, i maridar amb molts plats de manera elegant i equilibrada.

En l’àmbit dels vinagres, elaboren vinagres a base de vi de cirera, cosa que ofereix una paleta de sabors únics al mercat i de gran valor gastronòmic.

El seu gran esperit d’innovació i millora els hi permet, a part de ser els primers, també ser els líders d’un nou sector.

Visita el web