Empreses

Salt del Colom

Descripció

Alimentació – vedella ecològica i xocolata artesana

Trajectòria

Empresa familiar fundada el 2006

Ubicació

L’Espunyola (Berguedà)

Petita empresa familiar que des de fa generacions es dedica a l’agricultura i la ramaderia. El 2006 van encetar el camí cap a l’especialització en la producció ecològica certificada. Les seves vedelles  pasturen pels boscos i camps de l’Espunyola i són alimentades amb cereals i farratges que ells mateixos han conreat. També s’encarreguen de la comercialització i distribució del producte final, per tant, poden justificar la traçabilitat de la carn que venen minuciosament  de principi a fi. Al seu propi obrador tallen i envasen la carn segons les necessitats del client. Anualment, superen els controls que certifiquen la qualitat del producte que venen.

Darrerament, també han començat a elaborar xocolata artesana a partir d’ingredients d’alta qualitat. Com també passa amb la venda de carn, elaboren productes fets a mida per satisfer les demandes. La gamma de xocolates de Salt del Colom va des de les rajoles de xocolata fins a les mones i torrons, passant pels bombons. Els aromes que utilitzen en la preparació de les xocolates són naturals. Fins i tot, elaboren de manera artesana el crocant per aconseguir uns resultats exquisits.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Visita el web