Empreses

Puig-Fitó

Descripció

Embotits i preparats càrnics

Trajectòria

Empresa que neix el 1984

Ubicació

Casserres (Berguedà)

Els orígens de Puig-Fitó es troben en una petita xarcuteria al municipi de Casserres, on des del 1984 elaboraven productes frescos. Més endavant, va néixer l’empresa i va mantenir la consigna d’elaborar productes de gran qualitat mitjançant un procés completament artesanal tal i com havien fet fins llavors en el negoci familiar. Puig-Fitó dedica molts esforços en trobar i seleccionar les millors carns per elaborar uns productes curats, cuits i frescos de gran qualitat. A més, només utilitzen tripa natural en els elaborats, fet que reafirma la seva aposta seriosa per l’exce·lència del producte.

El servei que ofereixen està a l’alçada dels reptes alimentaris i gastronòmics d’alta qualitat. Ofereixen una àmplia gamma d’embotits i elaborats càrnics, alguns dels quals són aptes per a celíacs. Els productes curats han passat per un procés d’assecatge de gran precisió que en garanteix la qualitat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Visita el web