Empreses

Opció Natural

Descripció

Elaboració de xarops tipus refresc a base de suc de fruites naturals i herbes aromàtiques

Trajectòria

Empresa nascuda el 2015

Ubicació

Sant Martí de Centelles

A Opció Natural volem oferir-vos productes que us retornin al menjar sa, bo i natural; volem ser respectuosos amb nosaltres mateixos i amb la terra.

Hem construït un obrador per portar fins al nostre temps uns refrescos que teníem oblidats i que els nostres amics i veïns francesos, alemanys, anglesos, belgues, suïssos i d’altres que segur que em descuido han seguit utilitzant amb el pas dels anys: ELS XAROPS. Utilitzem productes naturals, fugim tant com podem de la química, treballem sense conservants, ni colorants ni aromatitzants.

Fem servir herbes de cultiu ecològic, sucre de canya ecològic i fruita de la nostra terra, encara que no tanquem portes a provar sabors d’altres països. Busquem combinacions originals, sabors d’aquí combinats, ajuntant mons que fins ara caminaven separats. La saviesa apresa de les àvies de sempre portades a l’actualitat per la gent que valorem la base del que som, de la terra que ens envolta i ens fa créixer, i per a tots aquells que volem que perduri per als nostres fills; sense oblidar l’evolució, el divertiment, tot jugant… a ser feliç. Un senzill procediment: premsat de la fruita per obtenir el suc, maceració de les plantes escollides a cada sabor i el conjunt bullit amb sucre. Solament afegim àcid cítric.
Envasem en calent les ampolles prèviament esterilitzades. Tot ens porta a un producte molt versàtil; Aromatitza l’aigua freda, amb gas o sense, un bon refresc. Aromatitza un te o infusió. Ingredient de cuina, salses, postres, sorbets, granissats. I molt utilitzat en cocteleria.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Visita el web