Empreses

Mas El Guiu

Descripció

Alimentació

Trajectòria

Més de 50 anys al sector

Ubicació

Santa Cecília de Voltregà (Osona)

Som una explotació agrària familiar amb una tradició agrícola i ramadera de més de 50 anys transmesa de generació a generació. Amb el pas dels anys hem adaptat la manera de treballar i de comercialitzar els nostres productes per adaptar-nos al pas del temps i les necessitats i exigències de la societat.

Els plats cuinats Mas el Guiu neixen l’any 2012, per donar una solució a aquelles persones i famílies que disposen de poc temps per cuinar i que busquen plats ràpids d’enllestir, que siguin a la vegada nutritius, saludables, fets amb productes frescos i de gust casolà.

Elaborem els plats cuinats Mas el Guiu fonamentalment amb productes del nostre entorn més proper i de temporada per tal de mantenir totes les seves propietats i gustos.
Comptem amb unes instal·lacions àmplies i modernes que garanteixen la qualitat i la seguretat de tots els aliments que hi produïm. Elaborem els nostres plats cuinats seguint receptes tradicionals i no incorporem cap tipus de conservant, ni colorant, ni potenciador de sabor per tal de mantenir vius i autèntics els sabors dels nostres plats.

menjaralafeina.cat és un nou servei de Mas El Guiu pensat pels que heu de menjar fora de casa, us permet fer una comanda de plats cuinats i rebre-la de forma personalitzada al vostre lloc de treball.

Visita el web