Empreses

Lateral Branding

Descripció

Agència especialitzada en branding i packaging

Trajectòria

Des de 2007

Ubicació

Barcelona ciutat

Rera cada projecte general d’imatge o de packaging d’una empresa, sempre hi sol haver un nou projecte de negoci o la percepció que a l’empresa li cal emprendre una inflexió important al seu mercat.  

La nostra feina comença aquí: escoltant el client i aportant la nostra experiència per tal de definir una estratègia que abastarà molt més que el que es veurà, però de la que la imatge haurà de ser-ne el més fidel exponent.

La feina feta amb Pastoret en làctics, amb Simón Coll i Amatller en xocolates o amb La Granja en l’ultra-competitiva brioxeria industrial són exemples de com treballem i dels resultats que n’obtenim.

L’únic que necessitem són empresaris que facin bé el seu producte, que l’estimin i que desitgin que el mercat acabi apreciant de debò el valor que aporten. I que vegin el disseny com una inversió al cor del negoci, a la marca pròpia.

Nosaltres els ajudem a convertir-ho tot en propostes de valor, subtancials i atractives, que construeixin valor diferencial de marca: el millor antídot contra la redució de marges i les guerres de preu i la clau per créixer amb rendibilitat.

Visita el web