Empreses

Granja La Bassola

Descripció

Cria de vedelles en un entorn natural i ecològic

Trajectòria

Empresa nascuda el 1971

Ubicació

Castellterçol (Barcelona)

És una empresa familiar que va iniciar la seva activitat en el món de les vedelles el 1971. L’origen prové de quan el Jaume i la Dolors van començar a criar vedelles per després portar-les als escorxadors de la comarca. L’activitat funcionava i generava un gran volum de vedelles criades a les terres del Vallès Oriental.

Amb els anys, es van començar a incorporar nous mètodes de treball i una nova filosofia empresarial: la venda directa de carn de vedella a carnisseries selectes. L’èxit aconseguit amb aquesta estratègia es plasma en l’extensa xarxa de distribució i la bona acceptació en el mercat carnisser. Fruit d’aquesta evolució, des de fa més d’un any  disposen d’una sala d’especejament on filetegen les vedelles de manera que directament les envasen i les venen al consumidor final.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Visita el web