La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Aquest Nadal fes un regal Ben Fet!

Aquestes festes regala productes compromesos amb el territori, regala productes amb certificació!

Ben Fet! és una certificació innovadora quant a concepte, i revolucionària quant a plantejament, perquè no només té en compte la procedència i/o el procés d’elaboració del producte sinó, sobretot, de quina manera s’impliquen les empreses productores a millorar el territori del qual formen part.

Ben Fet! ha preparat 8 lots exclusius amb una gran varietat de productes perquè puguis escollir quina composició respon al regal que vols fer.

Els lots contenen cadascun una desena de productes tan exclusius com el cava de Bohigas, les delícies de Neules de Sant Tirs, els torrons d’Alemany, els vins d’empreses com Puntils, Dinarells o Clos Pons, les salses gourmet de Can Bech, els excel·lents formatges de Montbrú i Cadí, les delicioses ametlles de Pifarré, les cerveses de Sikaru, els cafès de Ciano, de Cornellà i de Batalla, les pipes caramel·litzades de Delirium Torra, els carquinyolis de Forn Comtal, els olis d’oliva de Priordei i de Rosset, les llonganisses artesanals d’Alven, les galetes de Nadal d’Hort del Silenci, les increïbles melmelades de Sun & Fruits, les tradicionals tisanes de ratafia de Pere Cornellà, l’incomparable xocolata de Bombons Blasi, la mel de romaní de La Paquita, les picades de safrà o de festucs de Quick, les avellanes torrades de Fruits Secs Rosset, la irresistible secallona de Mitjans i les esferificacions de Caviaroli.

Voleu veure com són aquests lots? Descobreix-los aquí!