La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

TAI I IOT WORLD CONGRESS 2018

La tercera edició de l’IoT World Congress ha acabat amb un èxit total de participació i visites. Barcelona ha tornat a ser, aquest octubre, la capital de la innovació i la transformació digital.

El congrés IoT ajuda a visualitzar el potencial de les nostres empreses, a conèixer les últimes tendències en connectivitat i els avenços del nostre sector, tot i que encara s’ha de seguir treballant per facilitar la presa de decisions en aquest procés de Transformació Digital de la nostra indústria.

Com a la passada edició, Tai Smart Factory ha compartit espai a l’estand de la Generalitat de Catalunya amb les 26 empreses més innovadores del nostre país; com a novetat, s’ha presentat una de les tecnologies més importants del futur: la Realitat Augmentada (RA) integrada amb el nostre software Q-Plant. L’equip de desenvolupament de software de Tai estudia aquesta tecnologia en l’àmbit de la indústria 4.0. El seu repte és poder implementar-la a les plantes de producció, ajudant-nos a: optimitzar dissenys, al manteniment i control de planta, a la formació d’operaris, a l’assistència i resolució d’incidències en remot o en manuals de RA que poden estalviar temps als operaris ja que no han de consultar manuals feixucs en paper.

Per a més informació: https://www.taismartfactory.com/