La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Printmakers aconsegueix dos contractes per 200.000 euros amb l’Ajuntament de l’Hospitalet i el SEM

Printmakers ha signat dos acords de dos anys cadascun per valor de 160.000 i 40.000 euros amb l’Ajuntament de l’Hospitalet (Barcelona) i el Servei d’Emergències Mèdiques, respectivament, per oferir els seus serveis gràfics i d’impressió, així com per realitzar tasques de gestió i planificació.
En un comunicat, el gerent del grup, Fermín Estivill, ha assegurat que aquests acords suposen una millora i un avanç per consolidar el seu “posicionament com a companyia de solucions gràfiques 360 graus, proveïdora de serveis gràfics de gran valor afegit”.

En concret, a l’ajuntament de la localitat catalana la companyia durà a terme l’anàlisi i desenvolupament integral de la gestió documental, la impressió digital, la producció de dades variables i el servei de reprografia de tota la institució.

Pel que fa al SEM, Printmakers gestionarà la planificació de tasques a desenvolupar, treballs d’impressió digital, offset i tots els projectes gràfics per a ús intern i unitats mòbils.

El grup ja ha tancat acords amb altres institucions públiques, com els ajuntaments de Barcelona, Gavà (Barcelona) i Viladecans (Barcelona), així com amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona o l’Hospital de Sant Pau de la capital catalana.

Enhorabona per la feina ben feta!

Podeu veure la notícia sencera a:
http://www.finanzas.com/noticias/economia/20181017/printmakers-logra-contratos-euros-3928012_age.html
https://www.lavanguardia.com/vida/20181017/452405542446/printmakers-logra-dos-contratos-por-200000-euros-con-lhospitalet-y-el-sem.html

http://agencias.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=2943931