La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Tai Smart Factory al IoT World Congress 2018

Del 16 al 18 d’octubre tindrà lloc el congrés més important del món en l’àmbit de la Internet de les coses (IoT), on serà present l’empresa Tai Smart Factory com a expositor.

Amb nous eixos temàtics, l’edició de la IoT 2018 ens portarà debats tan interessants com el transport connectat, el blockchain o la intel·ligència artificial. Segons els organitzadors, es posarà el focus en aquesta última, ja que es volen analitzar els beneficis que aporta a l’hora d’analitzar i processar dades, simplificar la presa de decisions o identificar i, fins i tot, predir patrons.

Un futur apassionant en què l’objectiu és que els dispositius connectats aprenguin a prendre decisions.

El IoT Solutions World Congress reunirà més de 300 empreses proveïdores de IoT de tot el món, i suposarà una gran oportunitat per a TAI, amb una gran trajectòria en aquest àmbit i una llarga experiència en l’aplicació del processament de dades.

Es faran més de 250 ponències, amb la participació d’empreses que ja apliquen la IoT, la intel·ligència artificial i el blockchain a la seva activitat.

Al mateix temps se celebrarà la Barcelona Industry Week, amb els salons In(3D)dustry From Needs to Solutions, dedicat a la fabricació additiva, i Healthio, especialitzat en tecnologies per a la salut i l’assistència sanitària.

Pots trobar més informació al web www.iotsworldcongress.com o posar-te en contacte amb TAI al tel. 93 298 15 10.

T’esperen a Fira de Barcelona!