La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Printmakers, la impressió que sobreviu a la crisi

La digitalització de l’economia ha sacsejat de dalt a baix molts negocis. El cas de la impressió gràfica és un dels més flagrants, però tot i la crisi de model que ha patit el sector i que s’ha endut per davant moltes empreses, algunes companyies han sabut adaptar-se i fins i tot créixer. És el cas de Printmakers, que opera amb dues marques: Copidis i Planmakers.

La primera s’encarrega dels serveis de reprografia, impressió i enquadernació tradicionals. Planmakers, per la seva banda, es dedica a l’assessoria en projectes d’impressió complexos, i acompanya les empreses en les etapes de preimpressió, disseny, conceptualització, seguiment i distribució. La Caixa, Desigual o Cofidis, a més de nombroses administracions com l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, són alguns dels seus principals clients.

La família Estivill va comprar l’empresa AGAL SL, actualment amb més de 60 anys d’història, a la família Rodellar i li va canviar el nom comercial pel de Printmakers. Actualment la companyia és liderada pel propi Fermín Estivill, que s’encarrega de la direcció estratègica i de les licitacions públiques, i el seu germà Benjamí, que ocupa el càrrec de director i és el principal responsable de la producció i del dia a dia de la impremta. Abans de Printmakers, tots dos acumulaven més de quinze anys d’experiència en el sector a Quality Imprés.

Pots llegir la notícia a: https://www.elperiodico.com/es/economia/20180815/printmakers-impresion-que-sobrevive-a-la-crisis-6989987 i trobar més informació a: https://www.print-makers.com/cat/