La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Llet Nostra canvia el format i disseny dels seus envasos de llet

Llet Nostra, la llet de les cooperatives catalanes, canvia el seu envàs de llet. La nova proposta busca satisfer les necessitats dels seus consumidors amb un envàs molt més pràctic.

El nou format de bric per a les tres llets bàsiques (sencera, semidesnatada i desnatada) té la mateixa capacitat que l’antic d’un litre però amb unes proporcions diferents, de manera que s’aconsegueix un envàs més ergonòmic i respectuós amb el medi ambient. El tap és més ample i té dues aletes que faciliten l’obertura de l’envàs. Totes aquestes millores en l’envàs ofereixen una major comoditat i afavoreixen que no vessi la llet a l’hora de servir-la, a més d’un millor emmagatzematge.

El disseny gràfic del bric també ha canviat, i ara aporta un aspecte més fresc i modern, a la vegada que incorpora informació sobre l’origen de la llet i el seu valor nutricional.

Les caixes que agrupen els sis brics de llet també s’han millorat amb una nansa reforçada que en facilita el transport i amb unes mides més petites, cosa que redueix la quantitat de cartró utilitzat.

Llet Nostra agrupa 145 explotacions familiars ramaderes petites i mitjanes de tot Catalunya. Un model de granges sostenibles que ofereixen la seva llet de qualitat i proximitat. Llet Nostra es va crear el 2003 per iniciativa dels mateixos ramaders per poder vendre directament la seva llet al consumidor. Un projecte social que garanteix pagar el preu just per la llet als ramaders i que té un clar compromís de qualitat amb els seus consumidors.

Més informació a: www.lletnostra.cat