La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

FOURFACTORS: Qualitat Catalunya en roba esportiva


“El nostre esperit outdoor, la nostra raó de ser”

Volem donar la benvinguda a l’empresa igualadina FOURFACTORS com a nou membre de Ben Fet!

FOURFACTORS es fa un lloc entre els productors de roba esportiva gràcies al seu disseny i producció local, fet que la situa com la marca preferida entre els esportistes compromesos amb el territori gràcies als seus espectaculars dissenys i a la concentració del procés productiu a la comarca de l’Anoia.

La roba esportiva de col·lecció amb els quatre colors característics de la marca -groc, verd, vermell i blau- es pot veure en esportistes d’arreu del país i és un dels seus trets diferencials. L’especialització en roba esportiva d’alta qualitat per a tot tipus d’esports a l’aire lliure també ha fet de FOURFACTORS una marca de referència entre clubs i esportistes que vulguin diferenciar-se de la resta gràcies a la personalització dels seus equipaments.

Els valors són un dels atributs fonamentals de FOURFACTORS i, a banda de la clara vocació outdoor de la marca, orientada principalment a esports a l’aire lliure com la BTT, el triatló o les curses a peu, FOURFACTORS sempre s’ha caracteritzat per ser una empresa compromesa a nivell local.

La nau on té la seu concentra el disseny i la producció de cadascuna de les peces que es poden adquirir a través de l’e-shop o bé en les comandes de roba personalitzada per a clubs, associacions i esportistes en general.

Els colors són la carta de presentació de FOURFACTORS, però l’estratègia gira al voltant d’afegir valor a la marca en termes de sentiment i pertinença, així com en la responsabilitat social corporativa. Una marca compromesa és l’orgull de qui la llueix.

Els pots trobar a: Carretera de Manresa, 55. 08700 Igualada

Per a més informació: www.fourfactors.net / www.shopfourfactors.net