La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Blasi torna a l’origen amb la primera xocolata vegana sense sucre i amb llet de coco

Des de fa més de 140 anys, la família Cordomí ofereix la millor xocolata de Barcelona. Amb més de 200 creacions de bombons, les seves receptes tenen el suport de l’experiència i la més dolça tradició.

Dins la línia de productes sense sucres afegits, Blasi ens torna a sorprendre amb la primera rajola de xocolata apta per a vegans, ja que no conté lactosa, ni gluten, ni soja, ni fruits secs.

Aquesta novetat és possible gràcies a la contínua innovació de productes que permeten a Blasi arribar a tot tipus de consumidors i aconseguir que ningú quedi exclòs de gaudir de la xocolata per la seva al·lèrgia o intolerancia a algun dels ingredients.

Es tracta d’un clar avantatge que lliga amb la tradició com a valor empresarial i que permetrà a Blasi consolidar aquest sistema de producció en la línia de productes sense sucre. Una alternativa saludable que aporta els beneficis d’un superaliment.

Pots trobar més informació a: https://www.bombonsblasi.cat/ca/noticies