La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

31a edició dels Premis Pimes

Celebra amb nosaltres la qualitat i la bona salut de les pimes catalanes!

Com cada any, et convidem als Premis Pimes, el nostre sopar anual que enguany serà dimecres, 10 d’octubre, al Museu Nacional d’Art de Catalunya. Un sopar que reuneix i celebra els èxits dels empresaris i empresàries d’autònoms, micros, petites i mitjanes empreses d’arreu de Catalunya.

Aquest any celebrem la qualitat i la bona salut de les pimes catalanes, que no és fruit de la casualitat, és degut al treball en comunitat que ha fet crear un teixit empresarial competitiu. Tota aquesta feina floreix i ho volem celebrar amb tu i que formis part de la festa de les pimes i dels autònoms!

Els Premis Pimes reconeixen les millors iniciatives empresarials de Catalunya en les categories:

* Premi a la Pime més competitiva en les categories de micro, petita i mitjana empresa.
* Premi Fundació PIMEC als valors d’empresa.
* Premi a la Quaitat Lingüística en el món empresarial.
* Premi PIMEC Jove.

Els Premis Pimes és un Sopar Solidari la quota íntegra de l’entrada del qual es destina als programes de la Fundació PIMEC d’ajuda a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats. Contribueix amb la teva assistència a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català.

Podeu veure més informació a: https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/agenda/31a-edicio-dels-premis-pimes?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Actes_4setembre2018_catala