La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Nou membre de Ben Fet!

Volem donar la benvinguda al nou membre de Ben Fet!, que s’hi ha incorporat el mes de juny. A continuació te’l presentem:

Nagual Alimentación: és un projecte que va néixer el 2003 de la mà d’Àngels Secanella i Ramón Andara, dos enamorats de les propietats nutritives de les truites de blat de moro mexicanes. Després de molts anys de produir-les de manera tradicional a casa per al seu consum diari, i arran d’un estudi de mercat als Estats Units en què van poder comprovar l’abast d’aquest producte en aquest país, van prendre una decisió: introduir en la gastronomia mediterrània aquest deliciós i nutritiu aliment, tant en llars com en establiments de restauració i venda al detall, i grans superfícies.

Més informació: http://www. tortillasnagual.com

El nostre projecte continua creixent amb una transformació econòmica i social sense precedent.

Benvingut a Ben Fet!